Nyheder & Events

I CIC'et kommer vi vidt omkring, og vi elsker at møde nye friske talenter. Som et led i vores aktiviteter, kan du møde os på forskellige karrieremesser rundt i Danmark i løbet af 2020. Nedenfor kan du se en liste over vores tilstedeværelse, som indeholder alle de relevante informationer som du har brug for for at møde os.

Vi elsker at møde nye talenter

I CIC'et er vi altid på udkig efter nye talenter, og vi gør naturligvis vores bedste for, at møde jer. Tag del i vores fremmøde på de forskellige karrieremesser rundt i landet, og få en snak om hvad vi står for som virksomhed, hvad vi beskæftiger os med og hvordan vi alle er med til at præge en ungdomskultur, hvor der er højt til lofte og mulighed for at have store armbevægelser. Vigtigst af alt, så er der plads til udvikle sig. Både som team, men også med fokus på den enkelte medarbejder i CIC'et. OBS: I henhold til COVID-19, kan der forekomme eventuelle aflysninger samt nogle af messerne forekommer virtuelt. Følg venligst oplysningerne i nedenstående kalender.

DIKU Messen

Mød os til den virtuelle DIKU Messe d. 14 maj 2020, kl 14.00 - 17.30 I CIC'et er vi altid på udkig efter nye talenter, og vi stræber os langt efter at møde de retter talenter. Derfor får du nu muligheden for at møde os til den virtuelle karrieremesse.

Virtuelle konsulentoplæg

Mød en række udvalgte konsulenter, som vil gøre dig klogere på områderne inden for Agile arbejdsmetoder, Frontend udvikling, UX Consulting, Industry 4.0, Software udvikling og Automation Consulting. NB: Konsulentoplæggene foregår via Webex. På dagen vil der være et link tilgængeligt under det pågældende konsulentbillede. (Man skal IKKE tilmelde sig for, at kunne deltage i oplæggene).