Skal vi tage en snak?

Hold dig ikke tilbage. Der er forskellige muligheder for at kontakte os.

Send beskedIBM Client Innovation Center

Njalsgade 76
2300 København S
Danmark

Generelt

Tine Hvam
Head of Talent Acquisition

Er du lige blevet færdig med din videregående uddannelse? Har du måske et par års erfaring? Vil du vide, hvornår vores næste ansættelse vil finde sted? Tine er ansvarlig for rekruttering til vores junior-stillinger. Du er velkommen til at kontakte hende for alle relaterede spørgsmål.

Kasper Bach
Head of Operations

Har du relevant erfaring og på udkig efter et job i København eller Århus området? Har du spørgsmål om at arbejde hos IBM Client Innovation Center? Er du ikke sikker på, om du er velegnet til en stilling i vores center? Kontakt vores Operations Lead Kasper.

Kasper Michaelsen
Managing director

Er du interesseret i et fagligt samarbejde? Eller har du måske et spørgsmål til samarbejdsmodellen? Så connect med Kasper, han er vores Managing Director.

Charlotte Guldbrandt
Talent Acquisition Specialist

Er du nysgerrig på vores opslåede job? Vil du vide mere om din ansøgningsproces? Har du spørgsmål i forbindelse med marketing, events eller messer? Charlotte sidder med rekruttering og er ansvarlig for marketing ogemployer branding. Kontakt hende gerne med dine spørgsmål.

Line Engelbreth
HR Partner

Har du spørgsmål til vores personalepolitik? Vil du vide mere om vores fokus på mangfoldighed og inklusion? Eller måske vores tilgang til arbejdsmiljø? Så connect med Line, hun er vores HR Partner.