Käyttötapausoptimoitu Office365 varmistaminen

Apr 28 2020, 10:00 EET (Eastern European time)

60 minutes

Finnish

Free of charge

Add to calendar

Käyttötapausoptimoitu Office365 varmistaminen

Microsoft Office 365 on laajalle levinnyt työkalu, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaikenlaisille organisaatioille kunnista pörssiyhtiöihin. Office 365 mahdollistaa monipuolisen kommunikoinnin ja tiimityöskentelyn myös hajautuneessa organisaatiossa, ja kuluneen kevään aikana esim. Teams on osoittautunut liki välttämättömäksi osaksi työn ja koulunkäynnin arkea.

Office 365:n palvelukattaus on monipuolinen, mutta riittävä varmistuspalvelu ei kuulu niihin. Kun tiedostojen ja sähköpostien palauttaminen on mahdollista vain lyhyen aikaa, ja tärkeän datan katoamiseen havahdutaan viikkojen tai kuukausien päästä, ei O365 oma varmistus enää auta. Tarvitaan erillistä Office 365-varmistuspalvelua.

Mikä on kustannustehokkain tapa turvata data organisaatioissa, jossa O365-käyttäjien ja datamäärän suhde voi vaihdella suuresti?

Ohjelma:
Herman IT:n Arto Mustonen valottaa tyypillisimpiä Office 365-varmistuspalvelun käyttötapauksia sekä mahdollisuuksista datan ulkoiseen kopioon suosituimmista varmistusjärjestelmistä.

IBM:n Jussi Lehtinen (Solutions Architect - File and Object Storage - Europe ) avaa syitä sille, miksi Cloud Object Storage on kustannuksiltaan ja ominaisuuksiltaan hyvin perusteltu ratkaisu varmistuspalveluiden tuottamiseksi.


Event Contact

Jessica Roos

Marketing and sales assistant trainee