Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2014-10-09T08:10:33Z by PulkitGupta
StevieL
StevieL
1 Post

Pinned topic SCCD V7.5.1 VMImage & LDAP

‏2013-05-17T15:52:40Z |

Hi all,

Pretty new to SCCD. Can anyone help point me in the direction of some instruction to configure a Smartcloud control desk installation deployed using the vmimages with Active Directory. I think I'm getting bogged down with the information available on the web.

I'd like to have Smartcloud authenticate users from Active directory and have the option to add users in Maximo. I know this can be selected during the middleware deployment but because I've used the vmimage I'm not sure where this needs to be set.

Cheers for any help you can provide.

  • DeclanR
    DeclanR
    3 Posts

    Re: SCCD V7.5.1 VMImage & LDAP

    ‏2013-07-08T03:55:45Z  

    Hi Stevie,

    Did you ever end up resolving this issue? I'm trying to accomplish the same sort of thing, and while I can get the bundled WAS installation to accept LDAP logins, I can't get the maximo server to work with them.

  • scottsd
    scottsd
    121 Posts

    Re: SCCD V7.5.1 VMImage & LDAP

    ‏2013-07-10T19:18:52Z  
    • DeclanR
    • ‏2013-07-08T03:55:45Z

    Hi Stevie,

    Did you ever end up resolving this issue? I'm trying to accomplish the same sort of thing, and while I can get the bundled WAS installation to accept LDAP logins, I can't get the maximo server to work with them.

    Does this link answer what you have to do on the SCCD side to enable LDAP

     

    http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/tivihelp/v50r1/index.jsp?topic=%2Fcom.ibm.tusc.inswl.doc%2Finstall%2Fc_ccmdb_manconfigdirserv.html

  • PulkitGupta
    PulkitGupta
    2 Posts

    Re: SCCD V7.5.1 VMImage & LDAP

    ‏2014-10-09T08:10:33Z  
    • scottsd
    • ‏2013-07-10T19:18:52Z

    Hi

    I am also facing the same issue but not able to open the above mentioned link.

     

    Pulkit Gupta