Topic
IC4NOTICE: developerWorks Community will be offline May 29-30, 2015 while we upgrade to the latest version of IBM Connections. For more information, read our upgrade FAQ.
3 replies Latest Post - ‏2013-09-17T22:34:19Z by OpherB
MarthaOssa
MarthaOssa
2 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Unable to Communicate with Upfront

‏2013-09-17T19:43:37Z |

Hi:

 

I have  a Cognos 7.3 installation working since 5 years ago. Suddenly I lost access to the upfront with the following message:

 

Unable to communicate with Upfront at the moment.

Please contact the system administrator for assistance

 

I tried restoring a bak file but it still does not work. I uninstalled the most recent window updates thinking they could be related although the tool was working after applying them. Nothing else was touched in the server.

 

Any ideas please ?

  • OpherB
    OpherB
    5 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Unable to Communicate with Upfront

    ‏2013-09-17T21:51:33Z  in response to MarthaOssa

    Well, the first thing to do when something like this happens is to re-start the server. Have you tried that?

     

     

    • MarthaOssa
      MarthaOssa
      2 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Unable to Communicate with Upfront

      ‏2013-09-17T22:11:29Z  in response to OpherB

      Certainly that was the first action  I took. I even reinstalled PPES without success although after doing that my error is different:

       

      CGI Error

      The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers.

      • OpherB
        OpherB
        5 Posts
        ACCEPTED ANSWER

        Re: Unable to Communicate with Upfront

        ‏2013-09-17T22:34:19Z  in response to MarthaOssa

        Well, I just asked because you didn't mention that in the original post. Personally, I don't install any backup files unless Customer Support wants me to. Just too many moving parts in all of this.

        Not sure where to go from there. May be best to call Support if you have extended service package.

        Would you mind discussing why you are still on 7.3? That must be over 10 years old, since ReportNet came out around 2003.

        Regards,
        Opher