Topic
  • 2 replies
  • Latest Post - ‏2013-10-27T21:55:13Z by mgibson
mgibson
mgibson
17 Posts

Pinned topic Error when trying to Login to TM1 Web Applications...

‏2013-10-24T23:08:02Z |

Hi,

We have a Development TM1 (10.1) environment that I simply cannot log into, even though I've been granted Admin access to one of the TM1 servers located there.  When I login, the TM1 Applications window opens in the browser, but I cannot see any Applications listed, the screen greys out and this error displays:

An exception occurred on the server. Please contact your system administrator. :com.cognos.planning.exception.MetadataChangedException: OBJECT_INVALID

I can't find anything useful via IBM Support, developerWorks, Google or on any other forum.

Note that I can log onto our Production environment just fine, and out TM1 Admin cannot understand why it's happening.  Also note that we have Auth integrated with Cognos BI.

Any ideas on what's causing this, or how I can better trap / debug the errors?

Regards

Mick

  • TABW
    TABW
    3 Posts

    Re: Error when trying to Login to TM1 Web Applications...

    ‏2013-10-25T12:55:18Z  

    Check the link:

    http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21496776

  • mgibson
    mgibson
    17 Posts

    Re: Error when trying to Login to TM1 Web Applications...

    ‏2013-10-27T21:55:13Z  
    • TABW
    • ‏2013-10-25T12:55:18Z

    Hi,

    Yeah, I found this one myself, but unfortunately that's not the cause.  The error isn't occurring for everyone, just me!

    Thanks for taking the time to reply though.

    Anyone got any other ideas?

    Regards

    Mick

    Updated on 2013-10-27T21:55:37Z at 2013-10-27T21:55:37Z by mgibson