Topic
2 replies Latest Post - ‏2013-10-07T06:42:53Z by mp-profile
mp-profile
mp-profile
2 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Install of IBM IM - IBM-ID doesn't work...

‏2013-09-30T13:31:40Z |

Hi,

I tried to install IBM IM. I downloaded via download director.

When executing the .exe file the splash screen for IBM IM appears and the progress bar runs - all seems to be ok.

After a few seconds a popup appears to put in my IBM ID and PW. I put in my IBM ID and my PW but after a few seconds it comes back with invalid.

I'm quite sure that my IBM ID is valid as I logged in with my IBM ID and also - to be sure - changed the PW. I was also informed via mail that the PW change occured and I can login with the new PW - all is working...

But what is wrong when IBM IM wants to have my IBM IM and PW? Any hint/idea?

Thanks and Greetings, Matthias

  • akhil.vasudevan
    akhil.vasudevan
    4 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Install of IBM IM - IBM-ID doesn't work...

    ‏2013-10-02T21:33:27Z  in response to mp-profile

    Have you tried downloading the software thru http. Sometimes download director may not work properly, if you have firewalls in place.

    Thanks

  • mp-profile
    mp-profile
    2 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Install of IBM IM - IBM-ID doesn't work...

    ‏2013-10-07T06:42:53Z  in response to mp-profile

    Problem solved.

    A day later the login with my IBM ID worked. This seemed not to be an issue with my IBM ID but with the server/connection/"whatever"/... I let a co-worker do the same with his IBM ID and he faced the same problem. He also was able to connect with his IBM ID and download the IBM IM one day later.

    Greetings, Matthias