Topic
  • 5 replies
  • Latest Post - ‏2013-11-22T23:45:08Z by LewisMM
LewisMM
LewisMM
11 Posts

Pinned topic Cannot connect to ANY I/O modules

‏2013-11-21T03:21:42Z | access configuration i/o ip module ssh switch web

Today I installed a Cisco 4GB FC switch to replace the 2GB switch which is currently installed in Bay 3.

Since I never really had to get into configuring any I/O modules, I never really noticed that none are accessible via IP.

Everything is configured to be enabled and I've assigned IP's to the modules but this never works. I am missing something.

Happy to provide what ever info is needed to figure this out because I've spent the day banging my head against the wall.

 

BladeCenter 8677
Cisco Switch 39Y9281

Switch IP's are in same network as the management IP.

 

Updated on 2013-11-21T03:27:05Z at 2013-11-21T03:27:05Z by LewisMM
  • an_ibm_user
    an_ibm_user
    21 Posts

    Re: Cannot connect to ANY I/O modules

    ‏2013-11-21T17:36:18Z  

    The AMM will proxy arp the addresses you assign (using the AMM web interface) to the I/O modules. The addresses should be in the same subnet and have the same gateway as the AMM.

  • LewisMM
    LewisMM
    11 Posts

    Re: Cannot connect to ANY I/O modules

    ‏2013-11-21T18:39:56Z  

    Yes, I mentioned that the IP's are all on the same management network. Are you saying I'm missing something?

  • an_ibm_user
    an_ibm_user
    21 Posts

    Re: Cannot connect to ANY I/O modules

    ‏2013-11-22T20:18:14Z  
    • LewisMM
    • ‏2013-11-21T18:39:56Z

    Yes, I mentioned that the IP's are all on the same management network. Are you saying I'm missing something?

    Can you ping the switch from the AMM or another host on the same subnet? From the gateway? From a host outside the subnet?

  • LewisMM
    LewisMM
    11 Posts

    Re: Cannot connect to ANY I/O modules

    ‏2013-11-22T23:40:22Z  

    Can you ping the switch from the AMM or another host on the same subnet? From the gateway? From a host outside the subnet?

    No, I cannot ping any switch from anywhere external or internal to the BladeCenter.

  • LewisMM
    LewisMM
    11 Posts

    Re: Cannot connect to ANY I/O modules

    ‏2013-11-22T23:45:08Z  

    Ok, I don't know what happened but from between the time I posted this to when I looked again just now, the switch is now available to me.

    I don't get it, why would it take hours to become available after post?