Topic
2 replies Latest Post - ‏2014-01-28T16:30:59Z by tmparker
RafayMirani
RafayMirani
11 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic RAD/HATS 9.0 Problem

‏2014-01-28T15:19:19Z |

Hi,

When I try to open any template JSP and CSS file, the RAD/HATS gives this NullPointer error (see the image attached). This is very serious issue with the RAD I guess, could anyone here help me out on this. IBM should take a note of it. My environment is Windows 7 Professional, RAD 9.0.1, HATS 9.0, Running a project on WPS8 on WAS85 which is loaded from RTC server.

Attachments

Updated on 2014-01-28T15:28:16Z at 2014-01-28T15:28:16Z by RafayMirani
  • RC.Hosh
    RC.Hosh
    18 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: RAD/HATS 9.0 Problem

    ‏2014-01-28T16:04:20Z  in response to RafayMirani

    Dear Rafay,

    I am using the following product versions and it is working fine for me. I guess there might be issue with Windows 7 Professional. 

    Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3
    IBM Rational® Application Developer for WebSphere® Software Version: 9.0.0
    BM Rational Host Access Transformation Services (HATS) Core Version: 9.0.0
     

    Thanks

    Hosh

     

    • tmparker
      tmparker
      516 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: RAD/HATS 9.0 Problem

      ‏2014-01-28T16:30:59Z  in response to RC.Hosh

      I don't know what exactly you are doing to see this exception; however, you mentioned you are running with RAD 9.0.1 and we have not tested or claimed support for RAD 9.0.1 and HATS yet.  I believe the RAD 9.0.1 fixpack was just recently shipped. My guess is this is a RAD studio problem and you may want to open an issue with that team.

      Thanks
      Tim