Topic
2 replies Latest Post - ‏2013-05-16T11:08:37Z by ivfibm
ivfibm
ivfibm
13 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic BladeCenter S - an error on i/o module 3,4 was detected

‏2013-04-18T06:29:32Z |
Hi!
 
We have an bladeCenter S, 8878?
 
I get this error:
"An error on i/o module 3 was detected"
"An error on i/o module 4 was detected"
and bladeservers lost connection with both SAN
(blade servers don't see HDD from both SAN)
 
I find on the net, that
many resolved this error with update firmware,
(from amm, acces the controller with telnet,
and then put in service mode the controller
and after that run update firmware commnand)
 
I try to do a update firmware but it is impossible,
because after I acces controller with telnet
I receive after any command message:
"unable to communicate with controller"
 
 
If I restart i/o module,from AMM,
the error : "An error on i/o module 3,4 was detected", disappear,
and I can access with telnet the controller,
but only for few seccond,
(its only time for run only 2 command from telnet)
 
After a few second, appear again:
An error on i/o module 3,4 was detected
and
when I try  acces with telnet the controller,
appear again message:
"unable to comunicate with controller"
 
It is not enough time to make this update.
 
(Command "alert -get" don't show any error
and command list controller show both controller in starting state)
 
 
Any solution?
Thanks!
  • Novikov_Alexander
    Novikov_Alexander
    1139 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: BladeCenter S - an error on i/o module 3,4 was detected

    ‏2013-05-05T09:16:23Z  in response to ivfibm

    Dear vic,

    could you provide AMM Service Data.

    Best regards,
    Alexander Novikov
    Russia, Moscow

  • ivfibm
    ivfibm
    13 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: BladeCenter S - an error on i/o module 3,4 was detected

    ‏2013-05-16T11:08:37Z  in response to ivfibm

    Hi!

    Sorry for late !

    I send you AMM Service Data!

     

    Thanks!

    Updated on 2013-05-16T11:17:28Z at 2013-05-16T11:17:28Z by ivfibm