Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2013-03-25T19:19:47Z by nick_tn
nick_tn
nick_tn
584 Posts

Pinned topic doing a "call" from sql working in IDE but not production

‏2013-03-23T12:40:44Z |
I have the following code that works fine when i test in my IDE(rbd 8.0.1.3), but when i deploy to my Tomcat server, i get an error. Im thinking it has something to do with the build descriptor, but im not sure.

Any suggestions?

Code...
pgmin = "CALL QCMDEXC ('sbmjob jobq(single) job(jobname) cmd(call lib/PGM1(''D'' ''11/01/2009'' ''03/23/2013'' ''sadjisjf@sjijdje.com''))',180)";
prepare x from pgmin;                   
execute x;


Error...
SQL exception EGL0504E
message = EGL0504E EXECUTE: [CPF1338] Errors occurred on SBMJOB command. Cause . . . . . :   See the messages previously listed. Recovery  . . . :   Correct the errors and then submit the command again.[sqlstate:38501][sqlcode:-443]
EGL0002I The error occurred in servicepgm processing the callpgmviasql function.
SQLCode = -443
SQLState = 38501
Updated on 2014-03-25T04:35:33Z at 2014-03-25T04:35:33Z by iron-man
  • dan_darnell
    dan_darnell
    973 Posts

    Re: doing a "call" from sql working in IDE but not production

    ‏2013-03-25T18:18:28Z  
    Have to look in the job log to see what the underlying issue is...

    --Dan
  • markevans
    markevans
    2807 Posts

    Re: doing a "call" from sql working in IDE but not production

    ‏2013-03-25T19:08:56Z  
    Have to look in the job log to see what the underlying issue is...

    --Dan
    Nick,

    Have you tried just doing a straight EGL call statement instead of using a stored procedure to do it?

    I am pretty sure you can call QCMDEXC from an EGL Java Program
  • nick_tn
    nick_tn
    584 Posts

    Re: doing a "call" from sql working in IDE but not production

    ‏2013-03-25T19:19:47Z  
    • markevans
    • ‏2013-03-25T19:08:56Z
    Nick,

    Have you tried just doing a straight EGL call statement instead of using a stored procedure to do it?

    I am pretty sure you can call QCMDEXC from an EGL Java Program
    i got it to work...it was a library list issue...