Topic
  • 11 replies
  • Latest Post - ‏2013-02-08T00:00:44Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
2327 Posts

Pinned topic Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

‏2013-02-05T16:07:29Z |
Deployed .war into Tomcat server. In application console, there is no apps and adapters shown up. Try to deploy any .wlapp or .adapter will get an error message:

SyntaxError: Unexpected token <

Please help to solve this issue.

Jerry
  • IdanAdar
    IdanAdar
    741 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-05T16:11:58Z  
    Logs? Worklight project to test with?

    Idan Adar
    QA Engineer
    IBM Worklight Mobile Platform
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2327 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-05T16:18:38Z  
    • IdanAdar
    • ‏2013-02-05T16:11:58Z
    Logs? Worklight project to test with?

    Idan Adar
    QA Engineer
    IBM Worklight Mobile Platform
    Not first day deal with WL. There are no error messages in log. Server started successfully.

    The problem will occur when delete all adapters and apps. Then try to install them again. It will also appear when sometimes try to update .wlapp. Quite strange in most of cases...

    Jerry
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2327 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-05T17:28:16Z  
    • IdanAdar
    • ‏2013-02-05T16:11:58Z
    Logs? Worklight project to test with?

    Idan Adar
    QA Engineer
    IBM Worklight Mobile Platform
    By the way, the Chrome version of browser is Version 24.0.1312.57 m.
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2327 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-05T18:23:33Z  
    By the way, the Chrome version of browser is Version 24.0.1312.57 m.
    It is possible the folders (work, temp, worklight.home) deleted in clean process. The server is started successfully but could not deploy any apps. Looks strange behavior in such case...

    Jerry
  • ShmulikB
    ShmulikB
    20 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-06T07:16:43Z  
    It is possible the folders (work, temp, worklight.home) deleted in clean process. The server is started successfully but could not deploy any apps. Looks strange behavior in such case...

    Jerry
    Hi
    I tested this issue on Tomcat and IBM Worklight 5.0.5 and had no problem deleting or re-installing applications.
    Can you provide us the project that you're trying to work with?
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2327 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-06T14:47:10Z  
    • ShmulikB
    • ‏2013-02-06T07:16:43Z
    Hi
    I tested this issue on Tomcat and IBM Worklight 5.0.5 and had no problem deleting or re-installing applications.
    Can you provide us the project that you're trying to work with?
    What I am trying to do is to deploy multiple worklight apps into one Tomcat instance. Initially is to clean all temporary folders and to a re-deployment to all worklight apps.

    Is it a good practice to deploy multiple worklight server app into one Tomcat server?

    Jerry
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2327 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-07T19:46:56Z  
    What I am trying to do is to deploy multiple worklight apps into one Tomcat instance. Initially is to clean all temporary folders and to a re-deployment to all worklight apps.

    Is it a good practice to deploy multiple worklight server app into one Tomcat server?

    Jerry
    Anyone have experience on multiple Worklight Application delopyment?

    Thanks!

    Jerry
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2327 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-07T20:03:42Z  
    Anyone have experience on multiple Worklight Application delopyment?

    Thanks!

    Jerry
    You mean multiple Apps(wlapp files) on a WL server? We do that all the time.

    Not sure about your original issue. Is your wlapp files not corrupted?
    Maybe send us the wlapp file and we can try on our system just to see if your wlapp files are good. Thanks.
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2327 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-07T20:21:52Z  
    You mean multiple Apps(wlapp files) on a WL server? We do that all the time.

    Not sure about your original issue. Is your wlapp files not corrupted?
    Maybe send us the wlapp file and we can try on our system just to see if your wlapp files are good. Thanks.
    No. Multiple wars in same server sharing same database.

    The wlapp is fine. Have several Worklight apps (internals and externals). Could not share back end because security constrains.

    Jerry
  • IdanAdar
    IdanAdar
    741 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-07T21:15:24Z  
    There can be only 1 Worklight war file at a time.

    Idan Adar
    QA Engineer
    IBM Worklight Mobile Platform
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2327 Posts

    Re: Deployment Issue on WL 5.0.5 to Tomcat

    ‏2013-02-08T00:00:44Z  
    No. Multiple wars in same server sharing same database.

    The wlapp is fine. Have several Worklight apps (internals and externals). Could not share back end because security constrains.

    Jerry
    Note: IBM forums are in the process of migrating to a new format. During migration the forums will be frozen and in read-only mode. If you wish to continue this thread discussion please post it on stackoverflow, where the Worklight team and others can respond.

    See the Forum Migration announce post for more details. Thank you.

    Barbara Hampson, Manager, IBM Worklight