Topic
  • No replies
SystemAdmin
SystemAdmin
5507 Posts

Pinned topic RPT 8.2.1.4 'Find More and Substitute' ==> java.lang.NullPointerException

‏2013-02-04T19:18:07Z |
'Find More and Substitute' is not finding anything (it actually just blinks and even is not trying to do anything) and the following error is found in the Error Log when I try to add more substitutions from a Datapool in HTTP scipt:

java.lang.NullPointerException
at org.eclipse.search2.internal.ui.text.PositionTracker.bufferCreated(PositionTracker.java:254)
at org.eclipse.core.internal.filebuffers.TextFileBufferManager$11.run(TextFileBufferManager.java:802)
at org.eclipse.core.runtime.SafeRunner.run(SafeRunner.java:42)
at org.eclipse.core.internal.filebuffers.TextFileBufferManager.fireBufferCreated(TextFileBufferManager.java:800)
at org.eclipse.core.internal.filebuffers.TextFileBufferManager.connect(TextFileBufferManager.java:127)
at org.eclipse.pde.internal.core.builders.ErrorReporter.createDocument(ErrorReporter.java:71)
at org.eclipse.pde.internal.core.builders.JarManifestErrorReporter.<init>(JarManifestErrorReporter.java:36)
at org.eclipse.pde.internal.core.builders.ManifestConsistencyChecker.validateManifestFile(ManifestConsistencyChecker.java:267)
at org.eclipse.pde.internal.core.builders.ManifestConsistencyChecker.validateProject(ManifestConsistencyChecker.java:227)
at org.eclipse.pde.internal.core.builders.ManifestConsistencyChecker.build(ManifestConsistencyChecker.java:157)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager$2.run(BuildManager.java:629)
at org.eclipse.core.runtime.SafeRunner.run(SafeRunner.java:42)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:172)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:203)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager$1.run(BuildManager.java:255)
at org.eclipse.core.runtime.SafeRunner.run(SafeRunner.java:42)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuild(BuildManager.java:258)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.basicBuildLoop(BuildManager.java:311)
at org.eclipse.core.internal.events.BuildManager.build(BuildManager.java:343)
at org.eclipse.core.internal.resources.Workspace.build(Workspace.java:344)
at org.eclipse.ui.actions.GlobalBuildAction$1.run(GlobalBuildAction.java:179)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)
===============================
eclipse.buildId=unknown
java.fullversion=JRE 1.6.0 IBM J9 2.4 Windows 7 x86-32 jvmwi3260sr9-20110624_85526 (JIT enabled, AOT enabled)
J9VM - 20110624_085526
JIT - r9_20101028_17488ifx17
GC - 20101027_AA
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
Framework arguments: -product com.ibm.rational.rpt.product.ide
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86 -product com.ibm.rational.rpt.product.ide
Note: Only some scripts are affected by this issue.
Have you already encountered the same issue?
What could be its root cause and how to fix it?