Topic
  • 5 replies
  • Latest Post - ‏2014-05-26T07:10:41Z by Deb2013
MaheshGollamudi
MaheshGollamudi
61 Posts

Pinned topic Snapshot Installation Error - 8.0.1

‏2013-01-14T22:35:15Z |
Hi Forum,

We are getting the following error while installing the snapshot in to a runtime server,Please find the environment details below:

Error:
com.lombardisoftware.server.ejb.governance.GovernanceEventServiceCore deploySnapshotFromGovernance CWLLG3512E: Governance service 'Install Snapshot' failed due the following error: 'CWLLG0155E:The install failed
Environment:

Topology :Golden Topology
Version:IBM BPM Standard 8.0.1
Nodes:2

Steps Taken so far:
Stopped the second node and tried to install,same error

Any help would be highly appreciated,please let me know if am missing any information that could give you a better idea

Thanks & Regards
Mahesh Gollamudi
Updated on 2013-01-19T18:24:54Z at 2013-01-19T18:24:54Z by MaheshGollamudi
  • MaheshGollamudi
    MaheshGollamudi
    61 Posts

    Re: Snapshot Installation Error - 8.0.1

    ‏2013-01-16T17:56:19Z  
    We dug little deep in to the problem,followed this approach to first identify where the problem is and then fix it:

    Cleared all the logs in DMGR and all nodes
    Verify the logging during install activity
    Found out errors related to virtual host settings in one of the nodes,so we know that the communication is not a problem between process center and process server during snapshot install.
    Added the port in to the host alias which the application is complaining about.

    Thanks & Regards
    Mahesh Gollamudi
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    7615 Posts

    Re: Snapshot Installation Error - 8.0.1

    ‏2013-01-18T20:45:55Z  
    We dug little deep in to the problem,followed this approach to first identify where the problem is and then fix it:

    Cleared all the logs in DMGR and all nodes
    Verify the logging during install activity
    Found out errors related to virtual host settings in one of the nodes,so we know that the communication is not a problem between process center and process server during snapshot install.
    Added the port in to the host alias which the application is complaining about.

    Thanks & Regards
    Mahesh Gollamudi
    Have you been able to install any PA to this runtime server and just this one is failing, or all attempts to install any PA are failing?

    Andrew Paier | Director of Special Operations | BP3 Global, Inc. www.bp-3.com
  • MaheshGollamudi
    MaheshGollamudi
    61 Posts

    Re: Snapshot Installation Error - 8.0.1

    ‏2013-01-19T18:24:54Z  
    Have you been able to install any PA to this runtime server and just this one is failing, or all attempts to install any PA are failing?

    Andrew Paier | Director of Special Operations | BP3 Global, Inc. www.bp-3.com
    Before adding the port in to virtual host alias all of the snapshot installations were
    Failing .Now we were able to install all of our PAs in to runtime server.
    We looked at the communications and ports section of each server to see the ports and
    make sure they are available in the virtual hosts.If I remember correctly
    9082 is missing.

    Thanks & Regards
    Mahesh Gollamudi
  • Deb2013
    Deb2013
    32 Posts

    Re: Snapshot Installation Error - 8.0.1

    ‏2014-05-26T05:44:07Z  
    Before adding the port in to virtual host alias all of the snapshot installations were
    Failing .Now we were able to install all of our PAs in to runtime server.
    We looked at the communications and ports section of each server to see the ports and
    make sure they are available in the virtual hosts.If I remember correctly
    9082 is missing.

    Thanks & Regards
    Mahesh Gollamudi

    Hi Mahesh,

    I am also getting an error while installing snapshot into Process Server from ProcessCenter in 8.5. The error message is below. I was reading your post. You mentioned that you added the port in virtual host alias to resolve the problem. How to check whether port is added or not.

    Error msg: com.lombardisoftware.server.ejb.governance.GovernanceEventServiceCore deploySnapshotFromGovernance CWLLG3512E: Governance service 'Install Snapshot' failed due the following error: 'CWLLG0155E:The install failed. Check server logs on [Process Server] for more information.

    In systemout.log of process server there is no error/exception logged.

    Can you please help!

    Regards,

    Deb

  • Deb2013
    Deb2013
    32 Posts

    Re: Snapshot Installation Error - 8.0.1

    ‏2014-05-26T07:10:41Z  
    • Deb2013
    • ‏2014-05-26T05:44:07Z

    Hi Mahesh,

    I am also getting an error while installing snapshot into Process Server from ProcessCenter in 8.5. The error message is below. I was reading your post. You mentioned that you added the port in virtual host alias to resolve the problem. How to check whether port is added or not.

    Error msg: com.lombardisoftware.server.ejb.governance.GovernanceEventServiceCore deploySnapshotFromGovernance CWLLG3512E: Governance service 'Install Snapshot' failed due the following error: 'CWLLG0155E:The install failed. Check server logs on [Process Server] for more information.

    In systemout.log of process server there is no error/exception logged.

    Can you please help!

    Regards,

    Deb

    Hi Mahesh,

    Which port should be added to virtual host alias.

    Regards,

    Deb