Topic
  • 2 replies
  • Latest Post - ‏2013-02-03T14:42:33Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
15 Posts

Pinned topic Trouble with remote deploy of OS agents from the LaunchPad

‏2013-01-14T16:32:47Z |
Hi team,

I am having trouble with the discovery and deployment workspace in the Launchpad. I am able to discover the hosts that I am wanting to deploy the agents to. I than am able to enter the Username/PWD for the host. The issue I am seeing is when I go to the deployment status workspace. There is no record of any agents being deployed. This is a new issue for me in this beta 2, as I was able to see updates in this workspace before, both for successful and unsuccessful deployments. I am wondering if anyone else is seeing this problem?

Thanks,
Sean
Updated on 2013-02-03T14:42:33Z at 2013-02-03T14:42:33Z by SystemAdmin
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    15 Posts

    Re: Trouble with remote deploy of OS agents from the LaunchPad

    ‏2013-01-25T07:33:12Z  
    Hi

    Sorry. This is a known issue in Beta 2 and we have fixed this issue. There is a workaroud for this issue:
    1. change sysadmin password to kins76WO
    2. update /opt/IBM/ITM/li6263/iw/profiles/ITMProfile/installedApps/ITMCell/discovery.ear/PAapp.war/WEB-INF/classes/com/ibm/tivoli/appliance/config/files/PAapp.properties file
    change "dis.SOAP.usr=tfam_int" to "dis.SOAP.usr=sysadmin"
    3. Save change

    Then you can deploy OS agent successfully.
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    15 Posts

    Re: Trouble with remote deploy of OS agents from the LaunchPad

    ‏2013-02-03T14:42:33Z  
    Beta 3 fixed this issue. Please try: https://www14.software.ibm.com/webapp/iwm/web/preLogin.do?source=swerptiv-APMEE3