Topic
IC4NOTICE: developerWorks Community will be offline May 29-30, 2015 while we upgrade to the latest version of IBM Connections. For more information, read our upgrade FAQ.
2 replies Latest Post - ‏2013-01-17T12:23:16Z by Dragos.Cojocari
ValleyGirl
ValleyGirl
9 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic RPE Studio Not Responding 100%

‏2013-01-02T22:38:27Z |
I have a call in to my IT person but for the meantime I was wondering if anyone has had the following problems.

I can't drag and drop from the Palette onto the template. But I can insert from the template by right clicking! Also, when I publish a document, the bottom right hand message that says "Publishing Document" does not go away even though it has finished publishing the document.

This just started all of a sudden. I have not worked with RPE for several days but I have built several templates over the past few months. So I am sort of familiar with the application. I have rebooted the PC 1 time. I am going for it again. Anyone have this happen as well?
Updated on 2013-01-17T12:23:16Z at 2013-01-17T12:23:16Z by Dragos.Cojocari
  • ValleyGirl
    ValleyGirl
    9 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: RPE Studio Not Responding 100%

    ‏2013-01-02T23:01:18Z  in response to ValleyGirl
    Ugh.

    http://rpeactual.wordpress.com/2011/09/22/rpe-palette-is-not-working/

    I'm feeling dumb. I really am not creating questions to respond to myself.

    Thought this might help someone else.
  • Dragos.Cojocari
    Dragos.Cojocari
    1608 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: RPE Studio Not Responding 100%

    ‏2013-01-17T12:23:16Z  in response to ValleyGirl
    Thanks for coming back on this Leticia, I'm sure it will help other users that might not go to the blog first.

    Regards,
    Dragos

    RPE Actual