Topic
4 replies Latest Post - ‏2013-01-14T16:00:35Z by alexis.gigleux
alexis.gigleux
alexis.gigleux
38 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Problem with the way diagrams are displayed in SA 11.4.2.1

‏2012-12-21T08:45:03Z |
Hello everyone,

I have recently upgraded SA from v11.4.2 to v11.4.2.1 and I have a visual problem when I open a diagram. They aren't display in "full screen" (see attached file).
Does anyone ahve an idea where my issue comes from?
Thank you all in advance for your help.
Best regards,

Alexis GIGLEUX
Updated on 2013-01-14T16:00:35Z at 2013-01-14T16:00:35Z by alexis.gigleux
  • alexis.gigleux
    alexis.gigleux
    38 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Problem with the way diagrams are displayed in SA 11.4.2.1

    ‏2013-01-09T08:07:42Z  in response to alexis.gigleux
    I suppose no one has an answer to my question...
    • SystemAdmin
      SystemAdmin
      1061 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Problem with the way diagrams are displayed in SA 11.4.2.1

      ‏2013-01-09T14:30:24Z  in response to alexis.gigleux
      Alexis - it looks like System Architect is treating that as a floating/reduced window. If you go up to the 'Window' menu at the top and toggle through those items (close all, floating, etc), does anything change?

      Also, if you right-click in the grey space, does it give you options?

      At the upper-right corner of the workspace, there are two arrow buttons "<">" next to the "X" - I havent seen those before. What happens when you select them?
  • sammyc
    sammyc
    106 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Problem with the way diagrams are displayed in SA 11.4.2.1

    ‏2013-01-09T20:44:53Z  in response to alexis.gigleux
    This has been reproduced with a French Windows XP VM. The issue seems to be the presence of the SA2001 Version line in the sa2001.ini file.

    The workaround - in sa2001.mst add the line « SA2001 version=11111

    If you set it to something other than the current version number SA will assume it needs to upgrade the toolbar file so it will load the default, which works.
    • alexis.gigleux
      alexis.gigleux
      38 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Problem with the way diagrams are displayed in SA 11.4.2.1

      ‏2013-01-14T16:00:35Z  in response to sammyc
      Hello sammyc,

      Thank you very much for your workaround, it works! Now I don't have my problem anymore.