Topic
IC4NOTICE: developerWorks Community will be offline May 29-30, 2015 while we upgrade to the latest version of IBM Connections. For more information, read our upgrade FAQ.
1 reply Latest Post - ‏2013-01-02T22:29:09Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
100 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic http post breaks in a strange way from v4 to v5, 6

‏2012-12-19T23:03:20Z |
Interesting problem, an http post I am executing to get an rss feed works fine in v4. But in v5 and 6 it only downloads the header section of the xml that's returned; that is, it downloads things like the feed title and language, but doesn't download any articles. But when you take that exact same endpoint -- the page and querystring that are compiled dynamically in the orchestration -- and post that in a browser's URL field, you get the full xml document including articles.

But again, in v4 you get the full document.

Anyone seen anything like this?
Updated on 2013-01-02T22:29:09Z at 2013-01-02T22:29:09Z by SystemAdmin
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    100 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: http post breaks in a strange way from v4 to v5, 6

    ‏2013-01-02T22:29:09Z  in response to SystemAdmin
    A new twist: after returning from my holidays, I ran the job again in v. 6 on my desktop, and it found a few hundred new items in the feed and ran successfully. But subsequent runs, even when there should be items in the feed as evidenced by hitting the url in a browser, again bring up the empty feed -- xml headers but no items.