Topic
3 replies Latest Post - ‏2012-12-14T16:04:24Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
2327 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Issues after upgrading to Worklight 5.0.5

‏2012-12-13T16:22:24Z |
Hi,

After upgrading Worklight from 5.0.3 (which was working absolutely fine for me) to 5.0.5, I am receiving the following error while trying to launch the Android Emulator:

Errors occurred during the build.
Errors running builder 'Android Package Builder' on project 'TestTestAndroid'.
sun/security/x509/X500Name

Environment Used:
  • Windows 7 (64-bit).
  • Android Development Toolkit - Version: 21.0.0.v201210310015-519525
  • Eclipse Platform - Version: 3.6.3.r362_v20110302-9gF78GsCFrIGnIGHpoPftwjnBiA8C-TZRswZYu

Thanks
Baxi
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2327 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Issues after upgrading to Worklight 5.0.5

    ‏2012-12-13T20:33:26Z  in response to SystemAdmin
    You are probably not using the correct JDK. Take a look at:

    https://www.ibm.com/developerworks/forums/thread.jspa?messageID=14871612&#14871612

    Thanks,
    Nell
    • SystemAdmin
      SystemAdmin
      2327 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Issues after upgrading to Worklight 5.0.5

      ‏2012-12-14T15:54:09Z  in response to SystemAdmin
      I confirm that updating from 5.0.3 to 5.0.5 didn't go well. Only when I created a fresh install, it worked properly.
      • SystemAdmin
        SystemAdmin
        2327 Posts
        ACCEPTED ANSWER

        Re: Issues after upgrading to Worklight 5.0.5

        ‏2012-12-14T16:04:24Z  in response to SystemAdmin
        Yes, we have a known issue here with upgrading using P2 and are working on it. In the meantime the recommended workaround is to uninstall 5.0.0.3 and install 5.0.5. Sorry for the inconvenience with this.