Topic
IC4NOTICE: developerWorks Community will be offline May 29-30, 2015 while we upgrade to the latest version of IBM Connections. For more information, read our upgrade FAQ.
2 replies Latest Post - ‏2012-12-13T09:50:52Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
6902 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic nfs mount does't work in NIM post installation script

‏2012-12-11T17:36:39Z |
Hello,
after the installation of a system using a NIM server I have a post installation script executed.
The script runs fine except from a nfs mount I am trying to do to copy a file. When I try to run the mount outside of the post installation script environment it runs without problems.

Any clues? Is there something I am missing? Maybe a log file that I can see what's going on and the mount doesn't work?

Thanks
Updated on 2012-12-13T09:50:52Z at 2012-12-13T09:50:52Z by SystemAdmin
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    6902 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: nfs mount does't work in NIM post installation script

    ‏2012-12-12T14:47:37Z  in response to SystemAdmin
    Something I noticed, at the beggining of the NIM client's first boot (when the post installation script is ran) I have an error
    
    0513-001 The System Resource Controller daemon is not active 0042-175 nimclient: An unexpected result was returned by the 
    "/usr/bin/startsrc" command:
    


    My guess is that at that particular time the SRC cannot start so the NFS deamon cannot be ran and mount... Just my guess...

    Any thoughts are welcome :)
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    6902 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: nfs mount does't work in NIM post installation script

    ‏2012-12-13T09:50:52Z  in response to SystemAdmin
    Update in case someone faces the same problem: Know better the difference between script resource and fb_script resource.

    Problem solved =)