Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2014-01-02T14:18:36Z by KMooney
QaiserIslam
QaiserIslam
11 Posts

Pinned topic RPT 8.3 load generator setup issue..

‏2012-12-07T14:18:35Z |
hi,

i setup the rational test workbench 8.0.1 and rpt 8.3 on one machine and load generator agent on different machine. during the agent installation i provided workbech server name and port 7819. but when i log in to workbench http://<server>:7819/RTCP, i am not able to see my agent under agent section. furthermore when i open my RPT eclipse IDE and click agent status button i get the msg "there are no remote agents in contact with this workbench". am i doing something wrong?

thanks,
qaiser
Updated on 2012-12-07T14:49:33Z at 2012-12-07T14:49:33Z by QaiserIslam
  • QaiserIslam
    QaiserIslam
    11 Posts

    Re: RPT 8.3 load generator setup issue..

    ‏2012-12-07T14:49:33Z  
    sorry i confused rpt workbench with rational test workbench. the problem resolved.
  • anhduc
    anhduc
    1 Post

    Re: RPT 8.5 load generator setup issue..

    ‏2013-12-30T15:07:29Z  
    sorry i confused rpt workbench with rational test workbench. the problem resolved.

     have problems with my workbench.khi select Agent status rpt on Performance tester received an error: there are no remote agents in contact with this workbench.Please help me solve this problem.

    Attachments

  • KMooney
    KMooney
    302 Posts

    Re: RPT 8.5 load generator setup issue..

    ‏2014-01-02T14:18:36Z  
    • anhduc
    • ‏2013-12-30T15:07:29Z

     have problems with my workbench.khi select Agent status rpt on Performance tester received an error: there are no remote agents in contact with this workbench.Please help me solve this problem.

    This article includes troubleshooting tips related to workbench and agent connectivity:

    http://www.ibm.com/developerworks/rational/library/load-generation-agent-performance-testing/