Topic
4 replies Latest Post - ‏2012-12-04T02:18:05Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
2327 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Client init failed

‏2012-12-03T07:42:56Z |
Client init failed. and how to solve this problem
  • IdanAdar
    IdanAdar
    741 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Client init failed

    ‏2012-12-03T07:51:07Z  in response to SystemAdmin
    Since all you have supplied is only the error message and nothing else (see forum guidelines thread: http://www.ibm.com/developerworks/forums/thread.jspa?threadID=448316 ),
    I can only assume that the application is not deployed as the error message states. Is this case?

    Idan Adar
    QA Engineer
    IBM Worklight Mobile Platform
    • SystemAdmin
      SystemAdmin
      2327 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Client init failed

      ‏2012-12-03T09:21:57Z  in response to IdanAdar
      hi,
      Operation System: Windows7 64 bit
      Java: Oracle,1.7, 64 bit
      Database: MySQL
      worklightStudioPlugin: 5.0.2.407
      Environment details:android 2.3.5
      other:default

      server errors:
      2012-12-03 17:22:39 Ajax request exception: There is no application in the DB with the id 'mywork'.
      android errors:
      http://192.168.165.116:8080/apps/services/api/mywork/android/init failure. state: 500,
      response: There is no application in the DB with the id 'mywork'.
  • IdanAdar
    IdanAdar
    741 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Client init failed

    ‏2012-12-03T09:30:19Z  in response to SystemAdmin
    So again my question - the error states that the application is not deployed.
    • Is it deployed?
    • Are you pointing to a different server URL?
    • Are you using device or emulator? AVDs running 2.3.5 will fail (Google documented bug)

    Idan Adar
    QA Engineer
    IBM Worklight Mobile Platform
    • SystemAdmin
      SystemAdmin
      2327 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Client init failed

      ‏2012-12-04T02:18:05Z  in response to IdanAdar
      hi,
      i missing build environment and deploy.
      android=>environment and deploy.
      it's working.