Topic
  • 4 replies
  • Latest Post - ‏2012-11-29T23:56:10Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
9111 Posts

Pinned topic xseries 346 (Type 8840) - fan warning but all fans running

‏2012-11-19T15:20:28Z |
After windows updates and 2 reboots I am now getting a fan warning on the little pop-out LED panel in the front. This is causing all the fans to go to 100% making a relatively quiet server room loud. There's no LED's on the fans telling me which one is bad. I've reseated all fans and both power supplies to no avail. All the fans are blowing air. How can I tell which one is defective? Also,I thought these fans were hot swapable(?) I started reseating them while the server was on and the first one I pulled out powered down the server.

Any help is greatly appreciated, TIA!
Updated on 2012-11-29T23:56:10Z at 2012-11-29T23:56:10Z by SystemAdmin
  • Novikov_Alexander
    Novikov_Alexander
    6932 Posts

    Re: xseries 346 (Type 8840) - fan warning but all fans running

    ‏2012-11-20T17:47:18Z  
    Dear Edward,

    could you provide DSA log from your x346.

    Regards,
    Alexander Novikov
    Russia, Moscow
  • Novikov_Alexander
    Novikov_Alexander
    6932 Posts

    Re: xseries 346 (Type 8840) - fan warning but all fans running

    ‏2012-11-20T17:49:33Z  
    Dear Edward,

    could you provide DSA log from your x346.

    Regards,
    Alexander Novikov
    Russia, Moscow
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    9111 Posts

    Re: xseries 346 (Type 8840) - fan warning but all fans running

    ‏2012-11-29T23:52:58Z  
    Dear Edward,

    could you provide DSA log from your x346.

    Regards,
    Alexander Novikov
    Russia, Moscow
    Sorry for my late reply. Attached is my DSA log.
    Thank you very much for taking a look!
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    9111 Posts

    Re: xseries 346 (Type 8840) - fan warning but all fans running

    ‏2012-11-29T23:56:10Z  
    Dear Edward,

    could you provide DSA log from your x346.

    Regards,
    Alexander Novikov
    Russia, Moscow
    I'm having problems attaching the log file...