Topic
2 replies Latest Post - ‏2012-11-20T10:18:14Z by Swehoster
Swehoster
Swehoster
13 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Bladecenter H - HS22 - Emulex - VMware packet drops

‏2012-11-13T08:49:21Z |
Hi

We have a problem with our bladecenter/vmware-solution.
When we look in vmware, we got packet-drops, lots of them.
And we can see traffic going on wrong VNIC.
I cant see any packet drops in the Switch Module.

We run the Emulex-cards in "Independent Mode" and we split each 10Gb in to 2x5Gb VNIC.
One for storage and one for network.

We seen similar problems on other solutions too, like HP bladecenter with Emulex-cards.
I think there is a issue with the Emulex-card-firmware/driver.

The setup is:
IBM Bladecenter H
HS22-blades
Emulex 10GbE VFA - firmware 4.0.1062.0
BNT VF 10Gb Switch Module - firmware 7.2.2
IBM ESXi 5.1
Updated on 2012-11-20T10:18:14Z at 2012-11-20T10:18:14Z by Swehoster
  • Novikov_Alexander
    Novikov_Alexander
    1147 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Bladecenter H - HS22 - Emulex - VMware packet drops

    ‏2012-11-17T18:53:33Z  in response to Swehoster
    Dear Fredrik,

    you are right, the wrong Emulex VFA firmware is source of problem. The good one available here:

    Offline OneConnect Flash ISO x.103.397.3806
    http://www-dl.emulex.com/support/hardware/oce10102/fw/2_103_397_3806/oneconnect-flash-2.103.397.3806.iso

    Regards,
    Alexander Novikov
    Russia, Moscow
  • Swehoster
    Swehoster
    13 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Bladecenter H - HS22 - Emulex - VMware packet drops

    ‏2012-11-20T10:18:14Z  in response to Swehoster
    Thank you, I tried to flash this firmware.
    But the option to run the Emulex-cards in "Independent Mode" is not there.
    I dont think the "feature" is implemented in that firmware version.

    So I cant configure it to work at all.