Topic
IC4NOTICE: developerWorks Community will be offline May 29-30, 2015 while we upgrade to the latest version of IBM Connections. For more information, read our upgrade FAQ.
2 replies Latest Post - ‏2012-11-13T07:41:24Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
847 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic ITCAM For MS Applications-Exchange Server Agent 6.2.3

‏2012-11-12T13:30:02Z |
Hi Dear friends.

We've implement T.monitoring 6.2.3 fix pack 1 and client has 6.2.3 ITCAM for Exchange. I've both installed TEPS TEMS and browser agent support files. Situations and historical configurations can be seen correctly. But at agent tree workspaces looks as Kex:KEX.... as attached.

Could you please advice about the solution mechanism?

thanks.
Updated on 2012-11-13T07:41:24Z at 2012-11-13T07:41:24Z by SystemAdmin
  • dgowan777
    dgowan777
    6 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: ITCAM For MS Applications-Exchange Server Agent 6.2.3

    ‏2012-11-12T21:03:59Z  in response to SystemAdmin
    Hi.

    Please reconfigure the TEPS after installation application support. Since you have situations, etc., it sounds like the TEMS seeding was successful. I assume the TEMS/TEPS is running on windows ?

    Thank you.
    • SystemAdmin
      SystemAdmin
      847 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: ITCAM For MS Applications-Exchange Server Agent 6.2.3

      ‏2012-11-13T07:41:24Z  in response to dgowan777
      Hi dgowan777

      Thanks for your reply. As a summary,

      There is a RTEMS at client side and there is a HubTEMS (it also runs TEPS (web browser client)inside). 6.2.3 Fix Pack 1 - They are on AIX 6.1. I've reconfigure TEPS but it did not make sense.

      It looks as a TEPS problem I think, but ı don't know how to handle it.

      Regards.

      Oguz.