Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2014-08-01T11:39:08Z by vvichare
JohnDelRosario
JohnDelRosario
2 Posts

Pinned topic Problem with Forms Experience Builder setup

‏2012-11-09T04:09:55Z |
Hi

I've been having a problem with the "post configuration of forms experience builder" part found on this link:

http://www-10.lotus.com/ldd/lfwiki.nsf/dx/Configuring_IBM_Forms_8.0

Specifically no. 3, 2nd bullet: "Step 2: Database Tables, click Fix to begin creating the tables"

When I click on the "Fix" button, I receive an error stating: "Error retrieving progress on update".

It shows the progress bar but it seems to be stuck at 0% (after waiting for a long time).

How can I resolve this?

Thanks!
Updated on 2012-11-12T00:21:50Z at 2012-11-12T00:21:50Z by JohnDelRosario
  • bpaskin
    bpaskin
    5478 Posts

    Re: Problem with Forms Experience Builder setup

    ‏2012-11-09T14:27:21Z  
    Hi, you have posted this to the wrong forum. Please post it to the correct forum to get a proper reply.

    Regards,
    Brian
  • JohnDelRosario
    JohnDelRosario
    2 Posts

    Re: Problem with Forms Experience Builder setup

    ‏2012-11-12T00:21:50Z  
    • bpaskin
    • ‏2012-11-09T14:27:21Z
    Hi, you have posted this to the wrong forum. Please post it to the correct forum to get a proper reply.

    Regards,
    Brian
    I just thought that it should be posted here since the configuration of the forms experience builder relies mostly in the admin console of the Application Server. On the other hand, I'll look/create a new thread on a different forum.

    Thanks!
  • vvichare
    vvichare
    1 Post

    Re: Problem with Forms Experience Builder setup

    ‏2014-08-01T11:39:08Z  
    I just thought that it should be posted here since the configuration of the forms experience builder relies mostly in the admin console of the Application Server. On the other hand, I'll look/create a new thread on a different forum.

    Thanks!

    DID you get any fix for above error ?