Topic
4 replies Latest Post - ‏2012-11-07T16:43:10Z by SystemAdmin
muthamilarasan
muthamilarasan
20 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Problem with JQuery Mobile loadpage

‏2012-11-01T04:15:29Z |
Hi All,

I am Using jquery mobile for UI. I tryied navigate to other page using $.mobile.loadPage("pageurl"); but it is not working.
Please help me to figure it out.
  • Paramasivan.G
    Paramasivan.G
    33 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Problem with JQuery Mobile loadpage

    ‏2012-11-01T07:05:23Z  in response to muthamilarasan
    Even I'am facing the same issue. I am able to navigate to other pages using hyperlink but this is not working...
  • IdanAdar
    IdanAdar
    741 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Problem with JQuery Mobile loadpage

    ‏2012-11-01T07:54:06Z  in response to muthamilarasan
    As you are facing jQuery Mobile issues, you should consult with the jQuery sample projects and documentation.
    Other than that, as you have not supplied a project to look at - we cannot help.

    Idan Adar
    QA Engineer
    IBM Worklight Mobile Platform
    • Paramasivan.G
      Paramasivan.G
      33 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Problem with JQuery Mobile loadpage

      ‏2012-11-01T09:38:18Z  in response to IdanAdar
      Hi Idan Adar,

      PFA for the Sample app. When i use $.mobile.changePage i'm getting the following error.

      Uncaught TypeError: Cannot call method 'changePage' of undefined at file:///data/data/com.jQueryMob/files/www/default/jQueryMob.html:15

      Kindly provide me with your workaround and suggestions.

      Paramasivan G

      Attachments

      • SystemAdmin
        SystemAdmin
        2327 Posts
        ACCEPTED ANSWER

        Re: Problem with JQuery Mobile loadpage

        ‏2012-11-07T16:43:10Z  in response to Paramasivan.G
        I would start by making sure you're using the right version of jQuery.

        
        alert( $().jquery );
        


        Should display 1.8.2, since that's the version of jquery you have in js/jquery.js

        If it displays 1.6.4, it won't work.

        Remove all instances of:
        window.$ = WLJQ;
        window.$ = window.jQuery = WLJQ;
        etc. (anything that assigns WLJQ to $)

        I would also advice you to move all your application code under: wlCommonInit()

        Let me know how it goes after you make those changes :)