Topic
  • 4 replies
  • Latest Post - ‏2012-11-06T04:24:28Z by Kalicharan
SystemAdmin
SystemAdmin
4179 Posts

Pinned topic Message flow is showing as wrong status

‏2012-10-20T23:20:16Z |
In Message broker version 6.1 message flow is running but in the toolkit its showing as flow is in stopped status,
pls help me in fixing this.

Appreciate the quick responce,

Regards,
Eswar.
Updated on 2012-11-06T04:24:28Z at 2012-11-06T04:24:28Z by Kalicharan
  • fjb_saper
    fjb_saper
    125 Posts

    Re: Message flow is showing as wrong status

    ‏2012-10-25T08:27:41Z  
    Refresh the execution group?
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    4179 Posts

    Re: Message flow is showing as wrong status

    ‏2012-11-05T22:15:19Z  
    • fjb_saper
    • ‏2012-10-25T08:27:41Z
    Refresh the execution group?
    Even after refreshing the Execution Group it didn't work.

    still showing as stopped state in tookit.

    Regards,
    Eswar
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    4179 Posts

    Re: Message flow is showing as wrong status

    ‏2012-11-05T22:17:08Z  
    not yet resolved
  • Kalicharan
    Kalicharan
    49 Posts

    Re: Message flow is showing as wrong status

    ‏2012-11-06T04:24:28Z  
    not yet resolved
    See if the channels connecting the configmgr and broker are in running status. If it is still in running status. then you would have to restart Configmgr. broker and also the queue managers.

    We are also using 6.1 and have faced this multiple times. We have to restart all the three components to get this issue fixed.