Topic
  • 4 replies
  • Latest Post - ‏2012-08-30T06:52:51Z by SystemAdmin
BraveStarr
BraveStarr
12 Posts

Pinned topic Data Server Client Driver Support on Windows 8

‏2012-08-21T20:31:05Z |
Has anyone been able to install the Data Server Client drivers on Windows 8? Or heard of when they might be supported?

I see the Beta for Visual Studio 2012 RC support, but am unable to install the 9.7 FP6 drivers...

Thanks,
  • J
Updated on 2012-08-30T06:52:51Z at 2012-08-30T06:52:51Z by SystemAdmin
  • czupet
    czupet
    3 Posts

    Re: Data Server Client Driver Support on Windows 8

    ‏2012-08-23T02:25:15Z  
    I have installed 9.7 FP6 on Windows 8 Enterprise RTM and everything is working
  • BraveStarr
    BraveStarr
    12 Posts

    Re: Data Server Client Driver Support on Windows 8

    ‏2012-08-24T21:15:34Z  
    • czupet
    • ‏2012-08-23T02:25:15Z
    I have installed 9.7 FP6 on Windows 8 Enterprise RTM and everything is working
    64 bit?
  • BraveStarr
    BraveStarr
    12 Posts

    Re: Data Server Client Driver Support on Windows 8

    ‏2012-08-27T14:58:39Z  
    • czupet
    • ‏2012-08-23T02:25:15Z
    I have installed 9.7 FP6 on Windows 8 Enterprise RTM and everything is working
    Also - to clarify:

    The install finished successfully, but the IBM providers do not show up in Visual Studio 2010 or 2012. Also when installing the Visual Studio tools it says it cannot find those providers. It does show up as being installed in the installed programs list as well...
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2826 Posts

    Re: Data Server Client Driver Support on Windows 8

    ‏2012-08-30T06:52:51Z  
    Also - to clarify:

    The install finished successfully, but the IBM providers do not show up in Visual Studio 2010 or 2012. Also when installing the Visual Studio tools it says it cannot find those providers. It does show up as being installed in the installed programs list as well...
    Hi J,
    Could you please give us testconn40 output? testconn40 would be in <product install directory\bin.
    testconn40 "Server=<ipconfig/machine name>:<port no.>;Database=<databasename>;uid=<userid>;pwd=<password>"
    Also please provide us with screenshot of the error and commontoolreg*.log in %APPDATA%\IBM\vsnet2010

    Malar.