Topic
7 replies Latest Post - ‏2012-11-12T14:50:42Z by chr_btc-es
FN0A_Ranjini_R
FN0A_Ranjini_R
3 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Test Conductor - No Relation found Error

‏2012-08-09T19:53:16Z |
Hi,

I created a test architecture on a class A , which in turn becomes the SUT called 'itsA'.
On creating a test case, and executing the test case, it immediately throws a pop-up saying 'No relation named itsA found'.

Have worked on Test conductor before, and unable to resolve this error. On analysing the code, it fails to create the instance for this object. Can anyone please give pointers to what could be wrong?

Regards,
Ranjini
Updated on 2012-11-12T14:50:42Z at 2012-11-12T14:50:42Z by chr_btc-es
  • chr_btc-es
    chr_btc-es
    66 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Test Conductor - No Relation found Error

    ‏2012-08-10T11:15:53Z  in response to FN0A_Ranjini_R
    Hi Ranjini,

    which version of Rhapsody are you using?

    This error message can have different reasons, can you attach your model?

    Thanks, Christian.
    • FN0A_Ranjini_R
      FN0A_Ranjini_R
      3 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Test Conductor - No Relation found Error

      ‏2012-08-10T13:09:57Z  in response to chr_btc-es
      Hi Christian,

      Due to confidentiality, I will not be able to attach the model.
      Rhapsody build version is 7.5.2.

      I could attach a screenshot of the error.
      • chr_btc-es
        chr_btc-es
        66 Posts
        ACCEPTED ANSWER

        Re: Test Conductor - No Relation found Error

        ‏2012-08-20T07:08:38Z  in response to FN0A_Ranjini_R
        Hi,

        this might be related to the CG scope (instance is used during test but does not exist in application) or animation scope (instance is not animated); a screen shot of the error message would be helpful. Maybe you can also add a screen shot of the sequence diagram specifying the test.

        Regards, Christian.
        • RichaM
          RichaM
          70 Posts
          ACCEPTED ANSWER

          Re: Test Conductor - No Relation found Error

          ‏2012-11-12T08:08:06Z  in response to chr_btc-es
          Hi

          I am facing same error.

          I am attaching the scrrenshot, I am currently using Rhapsody 7.6.

          itsA.abc()

          I also tried debugging the code. itsA object has a valid address and on further debugging, it also get into class A and operation it points to.

          Could you help me to solve this problem. ?
          • chr_btc-es
            chr_btc-es
            66 Posts
            ACCEPTED ANSWER

            Re: Test Conductor - No Relation found Error

            ‏2012-11-12T08:22:08Z  in response to RichaM
            Hi,

            if you close all open sequence diagrams and make sure no animated SD is created, does the error message pop up again?

            If yes, can you attach the model? Or a screen shot from the SD of the test?

            Regards, Christian.
            • Love_k1
              Love_k1
              11 Posts
              ACCEPTED ANSWER

              Re: Test Conductor - No Relation found Error

              ‏2012-11-12T10:58:18Z  in response to chr_btc-es
              Hi,

              Yes, if we close all open sequence diagrams and make sure no animated SD is created,the error message pop up again.

              I would not be able to attach the model, but i am attaching the screen shot from the SD of the test.
              • chr_btc-es
                chr_btc-es
                66 Posts
                ACCEPTED ANSWER

                Re: Test Conductor - No Relation found Error

                ‏2012-11-12T14:50:42Z  in response to Love_k1
                Hi,

                are you using partial animation?

                When the application is running, please check if there is an instance of TCon_BasicStats.itsBasicStats.

                Regards, Christian.