Topic
3 replies Latest Post - ‏2012-07-13T01:39:50Z by Shawn_Jiang
crack..
crack..
2 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Regarding the start of the wasce server

‏2012-07-08T13:09:18Z |
I have downloaded the wasce v2.1 server and have installed. I have configured this server in the eclipse correctly but when I am running the webpage, server is not starting and comming error with "Server IBM WASCE v2.1 Server at localhost failed to start."
I donot know what to do with this. please somebody help me..............
Thanks in advance..
Updated on 2012-07-13T01:39:50Z at 2012-07-13T01:39:50Z by Shawn_Jiang
  • Shawn_Jiang
    Shawn_Jiang
    154 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Regarding the start of the wasce server

    ‏2012-07-09T05:00:14Z  in response to crack..
    We might need to know more info about your environment such as OS, JDK version, Eclipse version, WASCE version, WASCE Eclipse Plugin version.

    Besides the info above, posting your server.log under WASCE_HOME/var/log here will be a very helpful for us to diagnose this issue.
    • crack..
      crack..
      2 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Regarding the start of the wasce server

      ‏2012-07-12T10:26:40Z  in response to Shawn_Jiang
      I am using windows7, JDK 6.1 and indigo eclipse....
      • Shawn_Jiang
        Shawn_Jiang
        154 Posts
        ACCEPTED ANSWER

        Re: Regarding the start of the wasce server

        ‏2012-07-13T01:39:50Z  in response to crack..
        the information is not enough.

        window 7 32bit/64bit ?
        JDK 6.1 ? 1.6 ? 32bit/64bit ?
        indigo SR1 or SR2 ?
        WASCE version ?
        WASCE eclipse plugin version ?

        If you can't get the server.log I mentioned in last post, can you try to start the CE server with CE_HOME/bin/startup.bat script directly ?