Topic
IC4NOTICE: developerWorks Community will be offline May 29-30, 2015 while we upgrade to the latest version of IBM Connections. For more information, read our upgrade FAQ.
2 replies Latest Post - ‏2012-07-02T22:29:05Z by mgibson
mgibson
mgibson
17 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Cognos 10 Business Intelligence Integration...

‏2012-06-29T06:14:31Z |
Hi,

We have Cognos BI 10.1.1 installed on a Linux environment, and TM1 10.1 installed on a Windows environment - so far all integration aspects have worked fine - but I cannot seem to create a TM1 Data Source in Cognos BI. I get this error:


XQE-EXE-0004 QFWBridge has returned an error: TM1-ERR-0070 The TM1 server <servername>/planning Sample cannot be found.


I believe a step may have been missed during config.

Does anyone have any ideas that might be helpful?

Regards
Mick
Updated on 2012-07-02T22:29:05Z at 2012-07-02T22:29:05Z by mgibson
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    658 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Cognos 10 Business Intelligence Integration...

    ‏2012-07-02T11:36:37Z  in response to mgibson
    Go through the following link, it might help you

    http://www-304.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21586113
    • mgibson
      mgibson
      17 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Cognos 10 Business Intelligence Integration...

      ‏2012-07-02T22:29:05Z  in response to SystemAdmin
      Thanks for the reply. And yes, I did see that article, but it isn't very helpful.

      The only option I think it might be is number 4 - but I'm not sure who we would set the TM1_PATH environment variable when it exists on a separate server?

      Any thoughts?

      Mick