Topic
3 replies Latest Post - ‏2012-04-17T08:58:40Z by IdanAdar
SystemAdmin
SystemAdmin
570 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic problems with my first Hello World App

‏2012-04-16T09:00:50Z |
Hello,

I can't make working the Hello world Sample App :/

I followed your tutorials instructions, and I tryed forum solutions ...
I got the message "The application failed connecting to the service"

I verify that I can access console from the simulator : It is ok ...

So I tried to go at this URL, this is the requested URL whe the application start, before crashing.
http://192.168.1.54:8080/apps/services/api/MyTestApp/android/0

Result :
"Error
An error occurred."

Thank you for your help,

PS : Last questions to moderators : Why did you ban my last account ? :shock: :o
  • IdanAdar
    IdanAdar
    288 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: problems with my first Hello World App

    ‏2012-04-16T10:50:42Z  in response to SystemAdmin
    There was a spam attack; perhaps we were over-zealous...

    What is the platform? Is this Android?
    Which Android version are you using with your AVD?
    Any fuller errors in LogCat? In the Server CMD window?
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    570 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: problems with my first Hello World App

    ‏2012-04-17T08:50:23Z  in response to SystemAdmin
    Hello,
    thanks for replying to me :)

    Curiously, I had the problem only on the Androïd 2.1 simulator. I don't really know why.
    It's now working fine on the Androïd 4 simulator settings.

    In a second time, is the worklight server possible to install on my own servers ? Or do you always host it ?

    ( sorry for my english :oops: )
  • IdanAdar
    IdanAdar
    288 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: problems with my first Hello World App

    ‏2012-04-17T08:58:40Z  in response to SystemAdmin
    We do not host Worklight...
    You install it on your own server; Worklight runs on top of it.