Topic
2 replies Latest Post - ‏2012-06-28T08:39:10Z by R6BN_Robert_Wright
R6BN_Robert_Wright
R6BN_Robert_Wright
13 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Diagrams not being copied from Logical to Physical Model

‏2012-06-12T04:00:42Z |
Hi

Running IDA 7.5.3.1, on completion of a Compare between my logical and physical (DB2 9.7) models I get the diagram copy dialog. I have deleted all my physical diagrams as I have redone my Logical Structure and hence get a selected list of all the diagrams I need. When I select the OK button no diagrams are created.

How can I get the Logical Diagrams to copy to my Physical Model?

Thanks
Rob
Updated on 2012-06-28T08:39:10Z at 2012-06-28T08:39:10Z by R6BN_Robert_Wright
  • reital
    reital
    54 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Diagrams not being copied from Logical to Physical Model

    ‏2012-06-13T08:41:35Z  in response to R6BN_Robert_Wright
    Hello Rob

    As Christian mentioned in mail ,could you help provides some screenshots to describe more about the reproduce steps, then we can doing further analysis.

    Thanks
    -Tao
    • R6BN_Robert_Wright
      R6BN_Robert_Wright
      13 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Diagrams not being copied from Logical to Physical Model

      ‏2012-06-28T08:39:10Z  in response to reital
      Hi

      The following message appears in the logs when the diagram copy fails

      Warning

      Thu Jun 28 18:58:50 NZST 2012

      Conflict for 'org.eclipse.datatools.sqltools.routineeditor.SPshortcut.run':

      HandlerActivation(commandId=org.eclipse.datatools.sqltools.routineeditor.SPshortcut.run,

      handler=org.eclipse.debug.internal.ui.launchConfigurations.LaunchShortcutExtension$LaunchCommandHandler@26432643,

      expression=,sourcePriority=0)

      HandlerActivation(commandId=org.eclipse.datatools.sqltools.routineeditor.SPshortcut.run,

      handler=org.eclipse.debug.internal.ui.launchConfigurations.LaunchShortcutExtension$LaunchCommandHandler@25702570,

      expression=,sourcePriority=0)