Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2012-06-18T06:40:50Z by U4UE_xie_zhi
SystemAdmin
SystemAdmin
2233 Posts

Pinned topic Problem with 'Debug views' in CE 3.0.0.1 and Geronimo 3.0.0.2

‏2012-06-07T21:31:09Z |
I'm wondering if anybody else have this problem...

In the 'Debug Views', I cannot see any JMX bean or any JNDI entry.
No 'tree view' is available... The 'search' function does not trigger any data loading...
The problem occurs with 3 different Web browsers...
Updated on 2012-06-18T06:40:50Z at 2012-06-18T06:40:50Z by U4UE_xie_zhi
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2233 Posts

    Re: Problem with 'Debug views' in CE 3.0.0.1 and Geronimo 3.0.0.2

    ‏2012-06-08T16:39:47Z  
    The problem seems to be related to my client platform.

    If I use Windows 7 SP1 to access locally the Console, I have the problem.
    If I remotely access the Console using a Windows XP box, everything appears correctly...
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    2233 Posts

    Re: Problem with 'Debug views' in CE 3.0.0.1 and Geronimo 3.0.0.2

    ‏2012-06-08T18:31:16Z  
    The problem seems to be related to my client platform.

    If I use Windows 7 SP1 to access locally the Console, I have the problem.
    If I remotely access the Console using a Windows XP box, everything appears correctly...
    I did reinstall Chrome and FireFox and now it works...
    Weird...

    Best regards...
  • U4UE_xie_zhi
    U4UE_xie_zhi
    54 Posts

    Re: Problem with 'Debug views' in CE 3.0.0.1 and Geronimo 3.0.0.2

    ‏2012-06-18T06:40:50Z  
    I did reinstall Chrome and FireFox and now it works...
    Weird...

    Best regards...
    I guess there are some conflict with some browse plugin.