Topic
4 replies Latest Post - ‏2012-06-02T18:02:34Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
3908 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic IBM HTTP Landing Page

‏2012-06-02T03:28:06Z |
Hello,

I have a problem displaying IBM's landing Page. I have three instances on single Box viz inst, inst2, inst3 these instances have ports 80,81,82 respectively. I am able to see Landing pages on Ports 80 and 82 but not on 81.
http://localhost:80/ - Able to open landing page
http://localhost:81/ - Not able to open landing page
http://localhost:80/ - Able to open landing page

I checked and compared http conf files, my htdocs folder has valid index.html i just see below errors in logs -

01/Jun/2012:20:25:55 -0700 "GET / HTTP/1.1" 404 302
01/Jun/2012:20:25:55 -0700 "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 313

Attached is the screenshot of what i see when hitting http://localhost:81/

Please help me if someone encountered any such thing.
Updated on 2012-06-02T18:02:34Z at 2012-06-02T18:02:34Z by SystemAdmin
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    3908 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: IBM HTTP Landing Page

    ‏2012-06-02T06:33:27Z  in response to SystemAdmin
    Hi,

    Have you checked the error log?
    What is the OS you are using?
    • SystemAdmin
      SystemAdmin
      3908 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: IBM HTTP Landing Page

      ‏2012-06-02T17:05:51Z  in response to SystemAdmin
      I dont get anything in error_log, all i get this in my access_logs -
      02/Jun/2012:10:05:19 -0700 "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 313
      02/Jun/2012:10:05:48 -0700 "GET / HTTP/1.1" 404 302
      02/Jun/2012:10:05:48 -0700 "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 313
      02/Jun/2012:10:05:53 -0700 "GET / HTTP/1.1" 404 302
      02/Jun/2012:10:05:53 -0700 "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 313
      02/Jun/2012:10:05:59 -0700 "GET / HTTP/1.1" 404 302
      02/Jun/2012:10:05:59 -0700 "GET / HTTP/1.1" 404 302
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    3908 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: IBM HTTP Landing Page

    ‏2012-06-02T17:22:23Z  in response to SystemAdmin
    Have you checked the following technote?

    How to manage multiple IBM HTTP Server instances
    http://www-304.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21509128
    • SystemAdmin
      SystemAdmin
      3908 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: IBM HTTP Landing Page

      ‏2012-06-02T18:02:34Z  in response to SystemAdmin
      Plugins are installed on the web server. I compared my httpd files for port 81 with httpd files for ports 80 & 82 they are same.
      The web server (with port 81) servers requests perfectly (mediates to/from app server) for deployed modules.
      The only problem is with the Landing Page. I wouldn't have cared if all my requests run fine for Applications deployed and landing page doesnt, but i need this Landing Page for ensuring this instance is good (used by other app to track server health).