Topic
IC4NOTICE: developerWorks Community will be offline May 29-30, 2015 while we upgrade to the latest version of IBM Connections. For more information, read our upgrade FAQ.
7 replies Latest Post - ‏2015-03-06T06:38:26Z by bomc
rnall
rnall
3 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic BOMC 9.20 fails to load ibm_utl_tools-140

‏2012-06-01T21:58:09Z |
I'm trying to build a bootable update package using BOMC for a blade, type 7995. All goes well until the download phase, when the BOMC fails to load the Utility Component: ibm_utl_boot_tools-140_anyos_x86-64-mid. After about a minute of trying to download the component I receive this message from the BOMC:

Error message: Acquisition error: Failed to download file(s)

I do get the xml file for this component - 21,273 bytes - but nothing else. Repeated attempts yield the same results.
The download of all other files for this package was successful.

Anyone have any ideas?

Thanks in advance,

Rick
Updated on 2012-06-05T15:25:22Z at 2012-06-05T15:25:22Z by rnall
  • rnall
    rnall
    3 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: BOMC 9.20 fails to load ibm_utl_tools-140

    ‏2012-06-04T21:35:32Z  in response to rnall
    Found the filesets on download2.boulder.ibm.com/sar/CMA/XSA/. Downloaded them into the same directory BOMC loaded the other filesets into and reran the create. BOMC saw the fileset in the directory, considered it already loaded, and began to build my image.
  • rnall
    rnall
    3 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: BOMC 9.20 fails to load ibm_utl_tools-140

    ‏2012-06-05T15:25:22Z  in response to rnall
    This is only a work-around.
  • AGS-JP
    AGS-JP
    2 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: BOMC 9.20 fails to load ibm_utl_tools-140

    ‏2013-06-25T07:56:26Z  in response to rnall

    ibm_utl_boot_tools-140_anyos_x86-64-mid.zip is not present on download2.boulder.ibm.com/sar/CMA/XSA/ anymore... and the issue still occurs with BOMC 9.40

    • AGS-JP
      AGS-JP
      2 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: BOMC 9.20 fails to load ibm_utl_tools-140

      ‏2013-06-26T07:35:47Z  in response to AGS-JP

      I switched to another firewall/internet connection and BOMC was able to finish media creation.

  • edgarj
    edgarj
    1 Post
    ACCEPTED ANSWER

    Re: BOMC 9.20 fails to load ibm_utl_tools-140

    ‏2014-03-17T13:11:59Z  in response to rnall

    I've had this issue on and off for a couple of years now. And now it's happening on BOMC 9.51 and of course I can't seem to find the ibm_utl_boot_tools-140_anyos_x86-64-mid.zip anywhere . 

    Changing Network connections is not really an option . Any other ideas out there?  

  • bomc
    bomc
    1 Post
    ACCEPTED ANSWER

    Re: BOMC 9.20 fails to load ibm_utl_tools-140

    ‏2015-03-06T06:38:26Z  in response to rnall