Topic
4 replies Latest Post - ‏2012-07-29T20:04:05Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
217 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Cognos 10 Mashup SDK Samples Not working !

‏2012-04-16T22:21:41Z |
Hi,

When I tried running the samples (tailored to our URL), I am getting the following error. Can some one shed some light as to what I was doing wrong?

Note: I tried only the Authenticate example.

Client found response content type of 'text/html', but expected 'text/xml'.
The request failed with the error message:
--
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"/>
<title>500 - Internal server error.</title>
<style type="text/css">
<!--
body{margin:0;font-size:.7em;font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;background:#EEEEEE;}
fieldset{padding:0 15px 10px 15px;}
h1{font-size:2.4em;margin:0;color:#FFF;}
h2{font-size:1.7em;margin:0;color:#CC0000;}
h3{font-size:1.2em;margin:10px 0 0 0;color:#000000;}
#header{width:96%;margin:0 0 0 0;padding:6px 2% 6px 2%;font-family:"trebuchet MS", Verdana, sans-serif;color:#FFF;
background-color:#555555;}
#content{margin:0 0 0 2%;position:relative;}
.content-container{background:#FFF;width:96%;margin-top:8px;padding:10px;position:relative;}
-->
</style>
</head>
<body>
Server Error
<fieldset>
500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

</fieldset>
</body>
</html>

--.----------------------------------------
Updated on 2012-07-29T20:04:05Z at 2012-07-29T20:04:05Z by SystemAdmin
  • BirajSaha
    BirajSaha
    11 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Cognos 10 Mashup SDK Samples Not working !

    ‏2012-04-17T14:27:13Z  in response to SystemAdmin
    Hi,

    Which version of Cognos 10 are you running, 10.1.1 or 10.1? Also, are you running IIS7 as the gateway web server?
    • SystemAdmin
      SystemAdmin
      217 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Cognos 10 Mashup SDK Samples Not working !

      ‏2012-04-17T21:58:17Z  in response to BirajSaha
      We have a

      Gateway
      Application Server
      both Windows Server 2008 R2

      I tried both Cognos 10.1.0 and 10.1.1, but no luck
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    217 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Cognos 10 Mashup SDK Samples Not working !

    ‏2012-04-20T14:45:47Z  in response to SystemAdmin
    Check the coserver.log file for an RDS- error at the same time you got this error,
    it should have more meaningful information.
    • SystemAdmin
      SystemAdmin
      217 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Cognos 10 Mashup SDK Samples Not working !

      ‏2012-07-29T20:04:05Z  in response to SystemAdmin
      Thanks for the reply Cynthia. I don't observe any thing noteworthy at all. IF you can explain more in detail what kind of errors/information I can find will be much more appreciated

      Thanks in advance