Topic
3 replies Latest Post - ‏2012-05-04T10:26:57Z by UserSpanish
UserSpanish
UserSpanish
21 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Problem with service invoke.

‏2012-04-12T15:32:20Z |
Hi,

I'm trying to call a service with "Service Invoke". This service is a called to PL/SQL. When I only execute this module which I have used an JDBC Adapter, I don't have any problem, but when I've added this service inside of my mediation flow I get an exceptión but I don't know why.

Could someone help me??

Thank you!

CWSXM0201E: El flujo de mediación ha devuelto una excepción del componente ModuloPL en el módulo ModuloPL: CWSXM3300E: La primitiva 'Fail5', componente 'ModuloPL', módulo 'ModuloPL', interfaz '{http://WebServiceTestOracle/WebServiceTestOracle}WebServiceTestOracleGenerico', operación 'testModulo', generó una FailFlowException. El mensaje de error proporcionado es '12/04/12 17:13, A71E11B2-0136-4000-E000-0E4CAC18167C, Fail5, ModuloPL, <failInfo xmlns:ns0="http://www.ibm.com/websphere/sibx/smo/v6.0.1" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:type="ns0:FailInfoType">
<failureString>java.lang.NullPointerException</failureString>
<origin>ServiceInvoke1</origin>
<invocationPath>
<primitive inTerminal="in" name="XSLTransformation1" outTerminal="out"/>
<primitive inTerminal="in" name="ServiceInvoke1" outTerminal="fail"/>
</invocationPath>
</failInfo>
, 7'.
Updated on 2012-05-04T10:26:57Z at 2012-05-04T10:26:57Z by UserSpanish
  • UserSpanish
    UserSpanish
    21 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Problem with service invoke.

    ‏2012-04-13T07:21:39Z  in response to UserSpanish
    I attach the image of my flow.

    So, how can I invoke this module from another flow?? I think that it must be pretty easy!, but I think that there's something what I don't know :(
    • Ronn78
      Ronn78
      12 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Problem with service invoke.

      ‏2012-04-16T15:52:47Z  in response to UserSpanish
      Put trace after XSLT map (before invoke) and make sure you are moving all required fields that are needed for this service call. There may be other reason but I would check this as my 1st step to troubleshoot this.
      Thanks.