Topic
2 replies Latest Post - ‏2012-04-06T14:20:58Z by shelter3
shelter3
shelter3
2 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic installation web module

‏2012-04-06T09:36:45Z |
Hi!
I have a problem in installation my war:
I tried to set up a portlet.war in a
a distributed environment (application, portal, deploymanager on three different machines) that isn't clustered. version 7.0.0.0.19.

The visible page has all the portlet titles but without content in any of them, even static contents.

Apparently the installation seems successful, but in System.out there is:
4/3/12 13:22:31:695 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parseProcessingEvents for portletPA Nme1
4/3/12 13:22:31:697 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parsePublishingEvents for portletPA Nme1
4/3/12 13:22:31:707 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parseProcessingEvents for portletPA - Nme2
4/3/12 13:22:31:708 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parsePublishingEvents for portletPA - Nme2
4/3/12 13:22:31:714 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parseProcessingEvents for portletPA - Nme3
4/3/12 13:22:31:716 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parsePublishingEvents for portletPA - Nme3
4/3/12 13:22:31:717 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parseProcessingEvents for portletPA Nme4
4/3/12 13:22:31:719 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parsePublishingEvents for portletPA Nme4
4/3/12 13:22:31:724 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parseProcessingEvents for portletPA Nme5
4/3/12 13:22:31:726 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parsePublishingEvents for portletPA Nme5
4/3/12 13:22:31:727 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parseProcessingEvents for portletPA Nme6
4/3/12 13:22:31:728 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parsePublishingEvents for portletPA Nme6
4/3/12 13:22:31:734 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parseProcessingEvents for portletPA - Nme6
4/3/12 13:22:31:735 CEST 00000040 PortletXmlDoc I com.ibm.wps.pe.mgr.deployment.std.PortletXmlDocParser parsePublishingEvents for portletPA - Nme7

4/3/12 13:22:55:728 CEST 00000040 AbstractAppli E com.ibm.wps.pe.mgr.AbstractApplicationManagerImpl setWebModuleState EJPPE0008E: Activation of Web Module com.bowstreet.portlet.WebAppRunner2_ProjectName.webmod failed.

How can I do???
thank you very much!!!
Updated on 2012-04-06T14:20:58Z at 2012-04-06T14:20:58Z by shelter3
  • mburati
    mburati
    425 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: installation web module

    ‏2012-04-06T14:14:40Z  in response to shelter3
    I've never seen this problem myself, but I've also never used the deploy manager to deploy a WAR to multiple servers.
    If looking through all the possible logs doesn't result in the error information to help resolve the problem, then you may want to try the WebSphere Portal forum (where there may be more experts on that deployment mechanism) or if this is blocking you, then contact customer support.

    ..mb1
    • shelter3
      shelter3
      2 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: installation web module

      ‏2012-04-06T14:20:58Z  in response to mburati
      Thanks, now I will write on the WebSphere Portal forum.