Topic
2 replies Latest Post - ‏2012-04-27T13:43:37Z by KSilvestre
vjsin
vjsin
1 Post
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic WCM Default editor not working in IE 7/8 - No issues in Firefox

‏2012-03-15T03:32:04Z |
After installing WPS 8 Beta 3, i have noticed that the Default WCM Content Editor (not the Ephox EditLive editor) not working in IE 7 or 8. I just see a blank area instead of the Default editor. No errors i can see in the log. I also verified there is no java issue. In firefox, i don't see this issue and i can see the default editor and create/edit the content.
Updated on 2012-04-27T13:43:37Z at 2012-04-27T13:43:37Z by KSilvestre
  • CodyBurleson
    CodyBurleson
    4 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: WCM Default editor not working in IE 7/8 - No issues in Firefox

    ‏2012-03-25T21:04:20Z  in response to vjsin
    I tested this also in IE8 on Windows 7 64bit. I get the default editor just fine when creating a new content item of type "Article", but when I switch to IE8 Compatibility Mode (which micmicks IE7, I believe) - I also see this issue. Screenshot attached.

    Cody Burleson
    cody@base22.com
  • KSilvestre
    KSilvestre
    17 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: WCM Default editor not working in IE 7/8 - No issues in Firefox

    ‏2012-04-27T13:43:37Z  in response to vjsin
    Hello,

    Thank you for the information. We have now fixed this problem in a later driver. This now works in IE7, IE8, IE8 Compatability mode, IE9, and IE9 running in comp. mode for IE7.

    • Karen Campbell
    WebSphere Portal Project Manager