Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2013-04-01T19:31:57Z by SystemAdmin
blehargh
blehargh
2 Posts

Pinned topic Corrupted Map Inputs.

‏2012-02-15T03:26:09Z |
Having a strange issue:

1) create any web service activity from a Web Services End point.
2) I save the project and quit studio.
3) I open studio again.
4) It tells me that my web service activity Map Inputs are corrupted and that it is recovered.

so this totally destroyed my orchestration because I now have to remap all my inputs.

I know it only happens with that particular webService endpoint, since I have other webservice endpoints that work fine.

Anyone have any remedies?
Thanks.
-don
Updated on 2013-04-01T19:31:57Z at 2013-04-01T19:31:57Z by SystemAdmin
  • GregWilhelm
    GregWilhelm
    19 Posts

    Re: Corrupted Map Inputs.

    ‏2012-02-15T19:08:51Z  
    The main thing that I'd suggest is to store your projects in source control. I've had to roll back projects a few times for various reasons. We are using Subversion and TortoiseSVN.
  • blehargh
    blehargh
    2 Posts

    Re: Corrupted Map Inputs.

    ‏2012-02-15T19:36:33Z  
    The main thing that I'd suggest is to store your projects in source control. I've had to roll back projects a few times for various reasons. We are using Subversion and TortoiseSVN.
    Yeah. I'm using source control, and it would seem that my old backups are getting corrupted as well.
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    1250 Posts

    Re: Corrupted Map Inputs.

    ‏2013-04-01T19:31:57Z  
    @blehargh: I have the exact same issue as you describe using Studio 6.3.0.0
    Set up a web services invoke service activity, set the operation, save, reopen.
    The map inputs are corrupt every time.

    Did you ever resolve the issue?