Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2012-03-02T15:10:21Z by SystemAdmin
SystemAdmin
SystemAdmin
37422 Posts

Pinned topic WAS 7 - XML signature validation fails But successful in WAS6.1

‏2012-01-06T12:01:12Z |
Hi,
I'm developing a web application which will receive the base64 encoded xml which is signed using SHA256 algorithm in ENVELOPED format.

I'm using java api's to validate the signature. It is working perfectly fine in Tomcat on windows, and WAS6.1 on Windows and WAS6.1 on Aix.

But my production environment is now WAS v7.0.0.11 and this application should work from there. but when i deployed in WAS7.0 signature validation is failing.

I have attached the log files from both WAS6 and WAS7. Could someone give any idea or insight what i'm missing?

Note : For WAS 7.0 i enabled the traces for java signature api and i could see that "Canonicalized SignedInfo:" entry in the log where actual signature info should be written is empty?
Why it is happening only in WAS 7.0?

Attachments

Updated on 2012-03-02T15:10:21Z at 2012-03-02T15:10:21Z by SystemAdmin
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    37422 Posts

    Re: WAS 7 - XML signature validation fails But successful in WAS6.1

    ‏2012-01-11T10:58:37Z  
    Hi,
    Is there any update on this?

    It is bit different, there were some instances where people experienced problem in getting provider instances. But for me code is fine but it is behaving differently.

    Could someone shed light on these?

    Thanks and Regards
    Selva
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    37422 Posts

    Re: WAS 7 - XML signature validation fails But successful in WAS6.1

    ‏2012-01-16T18:35:49Z  
    Hi,
    Is there any update on this?

    It is bit different, there were some instances where people experienced problem in getting provider instances. But for me code is fine but it is behaving differently.

    Could someone shed light on these?

    Thanks and Regards
    Selva
    Friends any suggestions.. please i'm really stuck with the issue.

    Attached a sample code also, any help will be highly appriciated
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    37422 Posts

    Re: WAS 7 - XML signature validation fails But successful in WAS6.1

    ‏2012-03-02T15:10:21Z  
    Friends any suggestions.. please i'm really stuck with the issue.

    Attached a sample code also, any help will be highly appriciated
    For any other users end up in this issue..

    i raised an PMR. result..

    1) IBM JDK doesnt support sha256 algorithm until JDK1.6 SR10 and that will be available with Websphere product in May/June release of Fix pack 7.0.0.23 only it seems..

    and they provided iFix for us.