Topic
6 replies Latest Post - ‏2012-01-20T20:45:58Z by jtaylor1
oldpit
oldpit
27 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Omegamon plugin does not show the navigation tree

‏2012-01-03T14:34:40Z |
Hello,
after installation and customizing this plugin we are only partially successfully. we see some data, but not the view in the navigation tree. i send you a document which shows a print screen. TEMS and TEPS are residing on the same machine VAP00601 and port number 1920. it seems to be correct. if we type ip-adress and port number in the Internet Explorer we got an answer with the soap-protocol. do you have any idea?
In the directory containing TEPS file field is the networking adress of this TEP-Machine VAP00601. Is this the correct directory? Which files from this directory expect the plugin?
best regards
Peter
Updated on 2012-01-20T20:45:58Z at 2012-01-20T20:45:58Z by jtaylor1
  • jtaylor1
    jtaylor1
    6 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Omegamon plugin does not show the navigation tree

    ‏2012-01-03T16:20:19Z  in response to oldpit
    Hi Peter,
    Looking at the screenshot you provided, it looks like the plug-in is connecting nicely to the SOAP interface and getting back data, which is good. The lack of anything interesting in the navigation tree could be caused by a problem reading the TEPS files. I noticed that you have entered a remote directory in the 'directory containing the TEPS files' field. Can you try copying these files across to a directory on the machine running the plug-in please?

    The files that will require copying across are those that are named 'DOCKpp' (where pp is a 2 character product code (so dockcp, dockgw, dockn3 are examples of these files).

    John.
    • oldpit
      oldpit
      27 Posts
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Omegamon plugin does not show the navigation tree

      ‏2012-01-09T06:28:42Z  in response to jtaylor1
      Hi John,
      sorry for the delay, was at vacation for some days. we have Copied these files to a directory on the same machine, but the result was the same.
      best regards
      Peter
      • oldpit
        oldpit
        27 Posts
        ACCEPTED ANSWER

        Re: Omegamon plugin does not show the navigation tree

        ‏2012-01-13T14:30:18Z  in response to oldpit
        Hello,
        any further information which may helps?
        best regards Peter
        • jtaylor1
          jtaylor1
          6 Posts
          ACCEPTED ANSWER

          Re: Omegamon plugin does not show the navigation tree

          ‏2012-01-18T20:50:30Z  in response to oldpit
          Hi Peter,
          Can you tell me what version of ITM you are running please?

          Thanks,
          John.
          • oldpit
            oldpit
            27 Posts
            ACCEPTED ANSWER

            Re: Omegamon plugin does not show the navigation tree

            ‏2012-01-20T09:57:16Z  in response to jtaylor1
            Hi John,
            ITM verion is 6.2.3 without fixpack
            best regards
            Peter
            • jtaylor1
              jtaylor1
              6 Posts
              ACCEPTED ANSWER

              Re: Omegamon plugin does not show the navigation tree

              ‏2012-01-20T20:45:58Z  in response to oldpit
              Hi Peter,
              There have been some changes applied to the SOAP interface which are incomparable with the plug-in.
              We're working on an update to the plug-in that will work with the updated SOAP interface.
              I'll post a reply to this thread when the updated code is ready.

              Thanks,
              John.