Topic
5 replies Latest Post - ‏2014-01-15T23:03:33Z by LuisTorres
sqarus91
sqarus91
3 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic Deploying CPM always failed on the same spot.

‏2011-09-29T08:52:25Z |
I have deployed to about 700PCs,
small amount of them always failed on the same spot
it failed start on :
MoveDir = {value "Application Path" of keys "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TrendMicro\CPM" of registry as string}\Quarantine

Please assist me..thks :)
Updated on 2012-01-20T00:04:32Z at 2012-01-20T00:04:32Z by Bigfeex
  • NoahSalzman
    NoahSalzman
    4 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Deploying CPM always failed on the same spot.

    ‏2011-09-29T15:08:13Z  in response to sqarus91
    Are these machines all similar? For instance are they 64-bit OSes?
  • sqarus91
    sqarus91
    3 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Deploying CPM always failed on the same spot.

    ‏2011-09-30T09:42:50Z  in response to sqarus91
    true they are all windows xp sp3, do you have any idea?all of them also have trend micro uninstalled before deploying bigfix cpm.
  • sqarus91
    sqarus91
    3 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Deploying CPM always failed on the same spot.

    ‏2011-09-30T09:46:39Z  in response to sqarus91
    they are 32bit machines
    • Bigfeex
      Bigfeex
      1 Post
      ACCEPTED ANSWER

      Re: Deploying CPM always failed on the same spot.

      ‏2012-01-20T00:04:32Z  in response to sqarus91
      I'll forgo the huge write up I was going to post and sum this up for you. I've had a few tickets open with Trend over the last few months regarding this and upgrade failures from 1.6 to 10.5. I'm still beating my head against the wall on around 20 systems that just won't take 10.5 regardless of what I've done.

      -10.6 is out now. I was told while working my support cases that 10.6 has a lot of installer improvements. I have yet to confirm this myself but that's where I'm heading. I've already cancelled my 10.5 change control ticket and upgrade plans.........

      -Whether you're dealing with 10.5 or 10.6 you'll want to make sure that any remnants of any previous antivirus applications are completely gone. 10.5 is extremely sensitive here. I'm betting this won't go away in 10.6 either. I found some systems failing to install because there was an empty "Symantec antivirus" or "Symantec endpoint" folder in program files. Not seeing consistent results with this.

      -I had a few systems that installed after I manually removed an existing "Trend Micro" folder from program files. This relates more to issues with my upgrade failures and attempts to reinstall fresh afterwards but may be something you want to look for, too. Trend actually closed one of my tickets with this as "a workaround" for my upgrade failures where fresh installs were failing after cleanup. I'm not seeing consistent results here, either.
      In short, let's try 10.6 and hope it doesn't cause baldness like 10.5 has.

      Hope this helps.

      Regards,
      10.5 hater
  • LuisTorres
    LuisTorres
    3 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: Deploying CPM always failed on the same spot.

    ‏2014-01-15T23:03:33Z  in response to sqarus91

    hi sqarus91 excuse me could you solve the problem, because i have the same issue with som machines if you didi it could you tell me as solved

     

    thanks !!!!