Topic
2 replies Latest Post - ‏2013-04-19T02:47:14Z by Arch2603
Nerdseries
Nerdseries
2 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic IBM ServerGuide doesn't load on IBM xSeries 346

‏2011-04-28T17:14:40Z |
Hello!
I'm new here and this is my first question.

I've got an IBM xSeries 346 and i try to configure it with the IBM ServerGuide for the Installation of Windows Server 2008 R2 Enterprise.
I already set up an other xSeries 346 and a xSeries 345 with succes.
When I insert the CD-Rom, the Image is loading from the CD and after a while comes the post:
"Loading Device Drivers"
Normally, it takes 20-30 seconds, but here it doesn't stop!
After 5 minutes I canceled the installation.
I tried much things, like redownloading the ServerGuide CD, Flashing the BIOS to v1.17 or stocking up the Mem to 4GB.
All of this doesn't help.

Any Idea?

best wishes,

Daniel Bialas-
Updated on 2011-05-02T10:38:16Z at 2011-05-02T10:38:16Z by Novikov_Alexander
  • Novikov_Alexander
    Novikov_Alexander
    6863 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: IBM ServerGuide doesn't load on IBM xSeries 346

    ‏2011-05-02T10:38:16Z  in response to Nerdseries
    Dear Daniel,

    Windows Server 2008 R2 Enterprise is not supported for x346 and as result it can't be installed with IBM ServerGuide CD. Use only supported OS version from compatibility list:

    MS OS and OS Extension Information
    http://www-03.ibm.com/systems/info/x86servers/serverproven/compat/us/nos/microsoftold.html

    Regards,
    Alexander Novikov
    Russia, Moscow
    • Arch2603
      Arch2603
      1 Post
      ACCEPTED ANSWER

      Re: IBM ServerGuide doesn't load on IBM xSeries 346

      ‏2013-04-19T02:47:14Z  in response to Novikov_Alexander

      Hi I have noticed on some forums that people have windows 2008 on their xSeries346 therefore there must be some way to installed 2008 on the 346. I have the same issue as experienced by Daniel above. Any help is much appreciated.