Topic
  • 2 replies
  • Latest Post - ‏2013-07-15T03:14:31Z by dtx_user
swatiroi
swatiroi
13 Posts

Pinned topic UnsatisfiedLinkError error while executing Map

‏2011-08-10T09:46:36Z |
Hi,

Here is the problem.

I have created a small java application in Eclipse which will execute the Map using the WTX java apis'.

In order to build and run this application I have addedd all the jars from the WTX installed location present at following location - IBM\WTX installed folder\*.jar, IBM\WTX Installed folder\java\lib\*.jar,IBM\WTX installed folder\java\lib\ext\*.jar

I could successfully compiled the application.

But when I am executing the application I am getting following error -

Exception in thread "main" java.lang.UnsatisfiedLinkError: no dstxjpi in java.library.path
at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1734)
at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:823)
at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1028)
at com.ibm.websphere.dtx.dtxpi.MBase.<clinit>(Unknown Source)
at com.map.executor.MapExecutor.executeMap(MapExecutor.java:34)
at com.map.executor.FileListener.run(FileListener.java:49)
at com.map.executor.Controller.createFileListener(Controller.java:26)
at com.map.executor.Controller.main(Controller.java:18)

Am I missing any other jar files for this?

Please note that If I run the same application in WTX Design Studio it runs successfully with the same jar files in the build and execute path.

Any hints/Inputs for resolving this issue will be really good for us.

Please note that although the application runs successfully in WTX Design Studio I want to run it in Eclipse as I want to integrate this application with my other application.

Thanks in advance.
Swati
  • 08QM_Rajani_Kumar
    08QM_Rajani_Kumar
    1 Post

    Re: UnsatisfiedLinkError error while executing Map

    ‏2013-07-11T21:51:18Z  

    I am also facing same problem. Is any solution for this.

  • dtx_user
    dtx_user
    23 Posts

    Re: UnsatisfiedLinkError error while executing Map

    ‏2013-07-15T03:14:31Z  

    I am also facing same problem. Is any solution for this.

    Add WTX INSTALL Directory to your Environment PATH. The program is trying loading dstxjpi.dll or dstxjpi.so file...