Topic
  • 3 replies
  • Latest Post - ‏2011-11-08T13:26:46Z by SystemAdmin
GGFP_Chris_Johnson
GGFP_Chris_Johnson
2 Posts

Pinned topic HTTP 404 when attempting to connect to WMC

‏2011-08-01T15:22:19Z |
Hi,

I'm using Cast Iron Hypervisor and have installed the WMC on a VMware server. I have started the console and receive the following when I issue the "system show status" command:

System: Up
Network: Up
Runtime: Up

The emgmt IP address is 192.168.88.129

When I use Internet Explorer to attempt to login to the WMC using "https://192.168.88.129/Login" I am presented with an HTTP 404 error. I have successfully pinged the wmc IP address but I'm not sure what the issue could be.

Any thoughts ??

Regards

Chris
Updated on 2011-11-08T13:26:46Z at 2011-11-08T13:26:46Z by SystemAdmin
  • GGFP_Chris_Johnson
    GGFP_Chris_Johnson
    2 Posts

    Re: HTTP 404 when attempting to connect to WMC

    ‏2011-08-03T11:45:47Z  
    Hi,

    Managed to sort this one - more by dumb luck than anything else.

    I turned on the SSL 2.0, 3.0 and TLS 1.0, 1.1, 1.2 on Internet Explorer and tried to access the console again - no luck.
    Rebooted the laptop and tried again - was then presented with an HTTP 400 error.

    This was something that the Windows Firewall was blocking - I turned off the windows firewall and attempted to connect - and it worked.

    I turned the Windows firewall back on and tried to connect to the WMC and I could still connect.

    I'm not sure what the root cause of the issue is - and if I ever get the time I might investigate it but these steps helped me to access the WMC - hopefully it'll be of use to you if you have the same issues.

    Regards

    Chris.
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    224 Posts

    Re: HTTP 404 when attempting to connect to WMC

    ‏2011-11-08T13:18:55Z  
    Hi Chris,
    I’m having the same problem you’re having and I tried to fix it as you did but it but it did not work for me.
    I get an “HTTP Status 404” with a description of “The requested resource () is not available.”
    Apache Tomcat/6.0-snapshot.

    Can anyone else help me?
    Best regards.
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    224 Posts

    Re: HTTP 404 when attempting to connect to WMC

    ‏2011-11-08T13:26:46Z  
    Hi Chris,
    I’m having the same problem you’re having and I tried to fix it as you did but it but it did not work for me.
    I get an “HTTP Status 404” with a description of “The requested resource () is not available.”
    Apache Tomcat/6.0-snapshot.

    Can anyone else help me?
    Best regards.
    Hi,

    Which version of Cast Iron are you running? There used to be a problem like this in 6.0 release, which was fixed with a 6.0.0.1 fix.
    Alos, does your appliance has Internet connectivity? In release 6.0 Cast Iron needs to access internet resources.

    Regards,
    Magali