Topic
1 reply Latest Post - ‏2011-06-01T19:49:58Z by devil786
devil786
devil786
126 Posts
ACCEPTED ANSWER

Pinned topic TBSM discovery library toolkit service stops automatically

‏2011-05-20T10:03:49Z |
Hi,
I have installed TBSM 4.2.1 with fixpacks 1,2 and IF3, also i applied the fixes for Discovery library, but after that when i start the service using the command tbsmrdr_start.sh, after 20r 3 secs the service stops automaticaaly, i have checked the logs and found the following "2011/05/20-13:37:44.615 com.ibm.tbsm.cltools.jdbc.ASIJDBC validSchemaLevel 10 GTMCL5347I: Verifying database schema level.
2011/05/20-13:37:44.618 com.ibm.tbsm.cltools.jdbc.ASIJDBC validSchemaLevel 10 GTMCL5348I: Database schema verified successfully.
2011/05/20-13:37:44.619 com.ibm.tbsm.cltools.service.ASIPrereqChecker validateTemplates 10 GTMCL5385I: Verifying template existence.
2011/05/20-13:37:44.620 com.ibm.tbsm.cltools.service.ASIPrereqChecker validateTemplates 10 GTMCL5384E: Templates required by the toolkit have not been loaded into TBSM. Please run BSM_Templates.radsh as well as any updates. The updates can be found in .../XMLtoolkit/xml/install. Restart the toolkit after loading the templates.
2011/05/20-13:37:44.620 com.ibm.tbsm.cltools.service.ASIIDMLObserver ASIIDMLObserver 10 GTMCL5205E: Exception caught. templates missing.
2011/05/20-13:37:44.622 com.ibm.tbsm.cltools.service.ASIXMLToolkitSvc main 10 GTMCL5205E: Exception caught. templates missing."

i have tried to run the scrip BSM_Templates.radsh under /XMLtoolkit/xml/install, but it also ends up with message ./BSM_Templates.radsh: line 2: syntax error near unexpected token `newline'
./BSM_Templates.radsh: line 2: `createTemplate('.
The problem starts after applying ifix 3. Does any one facing the same problem?
Updated on 2011-06-01T19:49:58Z at 2011-06-01T19:49:58Z by devil786
  • devil786
    devil786
    126 Posts
    ACCEPTED ANSWER

    Re: TBSM discovery library toolkit service stops automatically

    ‏2011-06-01T19:49:58Z  in response to devil786
    OK i have solved the problem by just importing the default templates under TBSM SCR.