Topic
  • 1 reply
  • Latest Post - ‏2011-04-08T02:55:37Z by SystemAdmin
Ram113899
Ram113899
3 Posts

Pinned topic UserNotInitializedException

‏2011-01-10T16:29:37Z |
I am trying to fecth sessionpool and repository instance using the following code

  • RepositoryLoginCredential[] userCreds;*
+ Repository cmRepository;+
+ User repoUser;+
+ +
+ //initializing configuration parameters+
+ getConfigParameters();+
+ +
+ logger.info("Session Pool Address: " + sessionPoolServerAddress);+
+ +
+ //getting SessionPool object+
+ iciSessionPool = new SessionPool(sessionPoolServerAddress);+
+ +
+ logger.info("Creating logging credentials ... ");+
+ RepositoryLoginCredential uc = new RepositoryLoginCredential(+
+ repoId, userId, password);+
+ +
+ +
+ userCreds = new RepositoryLoginCredential[1];+
+ userCreds[0] = uc;+
+ +
+ logger.info("Obtainung User ... ");+
+ repoUser = iciSessionPool.obtainUser(userCreds);+
+ cmRepository = repoUser.getRepositoryByID(repoId);+
+ logger.info("Exiting getCMRepository() method");+
The above code is working fine in dev env, but in production i am getting the below error.
com.venetica.vbr.client.UserNotInitializedException: COEC0115E: Initialize the user before calling method getRepositoryByID().
++* at com.venetica.vbr.client.User.getRepositoryByID(User.java:671)*++
++* at com.venetica.vbr.client.session.SessionPool.obtainUser(SessionPool.java:721)*++
++* at com.venetica.vbr.client.session.SessionPool.obtainUser(SessionPool.java:646)*++
++* at com.venetica.vbr.client.session.SessionPool.obtainUser(SessionPool.java:578)*++
++* at com.kemper.ipal.CMLogin.getCMRepository(CMLogin.java:69)*++
++* at com.kemper.ipal.GetIndexes.getRCCDocIndexes(GetIndexes.java:60)*++
++* at com.kemper.ipal.GetIndexes.main(GetIndexes.java:119)*++
++Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException++
++* at com.kemper.ipal.GetIndexes.getRCCDocIndexes(GetIndexes.java:71)*++
++* at com.kemper.ipal.GetIndexes.main(GetIndexes.java:119)*++
Please help me to fix this issue.
Updated on 2011-04-08T02:55:37Z at 2011-04-08T02:55:37Z by SystemAdmin
  • SystemAdmin
    SystemAdmin
    254 Posts

    Re: UserNotInitializedException

    ‏2011-04-08T02:55:37Z  
    This looks like a bug and may have already been fixed in ICI 8.5.1. Please contact IBM support to get any available fixes or open a ticket for this issue.

    Thanks.